25282528 elaymoms canım benim Rabbim bir daha yaşatmasın çok geçmiş olsun drunu dinle Bi bakmışsın su gibi gelmiş bebişin hiç sezaryena gerek kalmaz ☺️
25282528 nur34_ yani özelde ise drun ara ama devlet ise bence mutlaka hastaneye git çünkü kimseden şimdiye kadar morarma duymadım ever ödem oluyor özellikle bu son haftalarda ama morarma anormal geldi bana
nur34_ 25282528 ozelden takiplym cnm morardi vallla bildigin bn bugun cok hareketsz kldim ondan olabilirmi acaba zaten bir haftadr hic inmeyen bi odem vardı ama bugun fazla fazla sisti
25282528 nur34_ ara anlat durumunu canım aklın kalmasın zaten ona göre sana bir şey der drun hastaneyi ara bağlasınlar bence yani için rahat olur
Alpinannesi__ nur34_ tansiyonunuza bi bakın benimde öyle oluyor tansiyondan dolayı şişme morarma ilaç kullanıyorum
Busel Ferahkabay 37+2 olduk dün kontrole gittik 3100 kg dedi 49 cmmis çatı muaynesi olduk hersey gayet iyi bekliyoruz bakalim son 19 gün. Ful comelme eğilme hareketi ne varsa baslicaz yarından itibaren inşallah sağlıkla normal doğum olur
Ferahkabay elaymoms benim ilk gebeğim 36+3 te geldi oğlum 3.350 grmdı 49 cm doğdu ilk doğumun 12 saat civarı sürdü ama kendi sancımı çektim suni sancı verilmedi normal muayene için gittim 2 cm açılmam vardı bırakmadı doktorum beni
Ferahkabay nur34_ aynı durumdayım yaa 35 haftalığım balon gibi ortalıkta geziyorum valla sanki pompayla şişirmişler ama benim bebeğin suyu fazla ondan galiba şiştim
nur34_ Ferahkabay bnde sadece ayak şis bugun kontrlm vardi hersey iyiydi doktor sudan flnda bahsetmedi normldi hersey bi haftadr var ayakkablr olmuyo bna artik ama su iki saatr asiri sisti oyle boyle degill
Ferahkabay nur34_ aynen bende öyleyim ama ben yürümüyorum yaa ondan olabilir benim ki bacaklarım balon olmuş pijamalarımı olmuyor 🤭
Seherak Ferahkabay 38+5iz kızımla şafak 1 cuma sabah ameliyatımız var dua ederseniz çok sevinirim sağlıkla gelsin bebişleriniz🌸🤲🏻
Ferahkabay nur34_ ondan şiştinşz o zman yürümek iyi geliyo ama ben hiç yürümedi oruçtan beri Kuran’ı kerime odaklanmış kaldık öyle