MelodyFairy Kızlarımmm 2 nisan pik gördüm ovulasyon testinde 10 Nisan da kan testi verdim negatif çıktı. Regl günüme 2 gün kaldı. Sizce test yapsam mı? Yoksa regl gününü bekleyim mi ?
Gamzer MelodyFairy Bekle canım. En iyi sonuç regl gecikmesi olduğunda çıkıyor, az kalmış zaten biliyorum insan kendini tutamıyor ama güncük sabret. Allah gönlüne göre versin insallah🧡
Biranneikibebek_ MelodyFairy bekle derim benim de 3 gün kaldı ama Allah bana bu ay bir sabır verdi çok şükür önceden 9 gün öncesinden yapıyordum kendimi strese sokup üzmekten öteye gitmiyordum şimdi de bekliyorum artık üzülmek istemiyorum
busraokutan MelodyFairy ne zamandır deniyorsunuz canım? Bence regl gecikmesinden 1-2 gün sonra yap kuzum yaaa. Ben de bu süreçten geçiyorum bu testler insanı yiyiyor yaa erken yapınca.
MelodyFairy kbrincehasan inşallah canım ama bilmiyorum ya sanmıyorum öyle negatif çıktı ya direk çok az bir ihtimal diyorum acaba regl gecikir mi pozitife döner mi diye🥰
sedcak Pik gününden 17 gün sonra test yapmanız lazım. Yapmayın böyle kendinizi strese sokmayın, oluruna bırakın 🌸 daha regl gününüz gelmemiş bile, gelsin geçsin daha sonraaa 😇
MelodyFairy sedcak Evet ovulasyonu aldığım kişi de öyle demişti ama acile gitmek zorunda kaldım rahatsızlandm o sırada beta alındı
Gamzer MelodyFairy Hiç belli olmaz hiç ummadığın anda Rabbım nasip eder, bilinmez. Sen içini ferah tut umarım hayırlı haberler alırsın canim🧡
kbrincehasan MelodyFairy ümidini yitirme moralini yüksek tut onu düşünmemeye çalış bende en son kafayı yiyodum olursa olur moduna girdikten sonra öğrendim hamileliğimi psikoloji çok önemli rabbim tez zamanda sevindirsin inşallah seni de güzel haberlerle 🥰
MelodyFairy Gamzer bu sefer de regl günü gelsin biran önce adet olayım bari en azından diğer aya umut bağlarım diyorum o da geçmek bilmedi bakalım ne olacak 🤗
MelodyFairy kbrincehasan Yok ya eskisi kadar üzülmüyorum yani ağlamıyorum artık öyle diyim 😌😂 hayırlısıysa olsun değilse olmasın zaten sadece yumurtlama üzerinden tam 14 gün geçmeden negatif gördüm ya acabadaym o kadar 😌
Biranneikibebek_ MelodyFairy inşaAllah sen de bende bizim gibi bekleyen herkes hayırla sağlıkla kavuşur emanetlerine gönüllerine göre 🤲🏻❤️ olmadığında siliyorum formu canım en son eylülde girmiştim birde bu ay bakalım
busraokutan MelodyFairy anladım kuzum. Rabb’im ikimize de gönlümüzdekini en kısa zamanda sağlıkla mutlulukla huzurla kolaylıkla hayırlısıyla sevgiyle merhametle güzellikle yaşamamızı nasip etsin inşallah 🌿🥰
esmerella37 MelodyFairy ayy yapsanda cıkablr aslında varsa benm de bgun adet gunumm hic adet olcak gbi deglim sabah adet olrdum ben hep olmadım gene ama gebelık olsa agrı olurdu demi sadece goguslerim agrıyor 🥺
MelodyFairy esmerella37 gebelik te illla ağrı yada belirti arama herkesin vücudu bir değil yarına kadar olmazsan test yap ya da direk kan ver 🫢😌