Devranmoms neden erken doğdu güzel bebişim Allah’ım yardım edicek inşallah benimde erken doğum riksim var Allah’ım bebeginize kavuştursun gönlünü ferah tut dua et inşallah 🙏🏼🙏🏼🙏🏼duamız sizlerle

Devranmoms kayınvalidemin karşı komşusu 26 haftalık doğum yaptı kızı şimdi 4 yaşında ve gayet iyi içinizi ferah tutun 🥰

Devranmoms senn gönlünü ferah tutsana 🤍🤲🏻 iki güzel yavrunn hayata tutunuyor, bugünlerde geçecektir kucağına aldığında kokularını hissettiğinde herşeyi geride bırakacaksın 🤍 bol bol dut kürü iç kullan 🥰

Devranmoms bende 27 haftalık doğum yaptım kızım şuan 2 aylık ilk başta bazen başkasının anne sütünü bazen mama bazen de benim sütümü veriyorlardı 780 gr doğdu şuan 2000 kg çok şükür çok iyi ve sağlıklı bebişin iyi olacak onlar çok güçlüler

Devranmoms canım benim ikizlerim de 28 haftalık doğmuştu ilk beslemeleri 0.5 ml di düşün küvez süreci biraz öyle maalesef bi gün iyi bi gün kötü yavaş yavaş toparlanıyorlar sonuçta çok minikler bizimkiler 2.5 ay küvezde kaldı 2500 gr olduklarında taburcu oldular 3.5 aylık oldular bile kilolarıda 3500 e yaklaştı yani onlar çok güçlü oluyor toparlanacaklardır 🙏🏻

2 ay sonra

Devranmoms Öncelikle çok geçmiş olsun Bebeğin ne durumda bende bgun 23+3 ken doğum yaptım. Sizde süreç nasıl ilerledi benmde iyi şeyler duymaya ihtiyacım var

18 gün sonra

Kizlar hepinize çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için çok şükür kızlarım iyi gercekten onlar çok güçlü biri taburcu oldu diğeri hala kuvez icine oksijen destegi aliyo onu aşamadı daha ama bugunlerimize şükür 2 bucuk aydir yüreğimiz ağzımızda yaşıyoruz butun bebişler bir an once sağlıklarına kavuşup evlerine dönsün inşallah 🙏🙏

Geçmiş olsun diliyorum kızlar Allah hepimizi sağ sağlam evlatlarımıza kavuştursun inşallah 🙏🏻özelde yapınca doğumu küvez ücreti alıyorlar mı acaba benimde erken doğum riskim varda

Bende 36 haftalık doğum yaptım 1 haftadır bebeğim küvezde güçlü olmak zorundayız Allahın izniyle iyileşecekler.