Ozgemom anapanda12 aynen buradaki cevapları gördükçe kafayı takmayı bıraktım vende artık doktorlar canımı sıkmıştı ama görünüşe göre gayet normal herkes Farklı bişey diyor doktorların
mercan88 Ozgemom bende aşıya götürdüğüm de normal dedi bana da benimki de 18 aylık 11.8 kilosu ve benimki 6 aylıktan beri öyle
Ozgemom mercan88 öylemi kan tahlili falan yaptılarmı bana diğer kontrolde gene aynı olursa kan değerlerine bakacaz dedi önceden yaptırmıştım ben kan tahlili temizdi
Ozgemom Seymakocabey takmamak en iyis bencede her doktor başka bişey söylüyor spraktın verdi bana doktor iştahı birazda olsa açıldı akşam veriyorum yatmadan yarım saat önce falan doktorunuza bi danışın sizde isterseniz
Seymakocabey Ozgemom cok sagolun bayramdan sonra yine goturecegim sorarım insallah benim kızımında istahi acilir 🤲
mercan88 Ozgemom sürekli dedim ben 6 aylıktan beri aldığı sadece bir kilo dedim hiç maması normal mi dedim yas aralığına göre normal dedi tahlil n istemedi hiç ama hareketi çok obdan mi bilmiyorum
Ozgemom Ozoooo vende bayram için ailemin yanına geldim asla doğru düzgün yemek yemiyor sürekli çeşit çeşit bişeyler yapıyoruz belki bunu yer ama yok sabah kahvaltı yapıyor bir onun dışında yok uyurken süt veriyorum 🤷🏼♀️
Kukulikukuli12 Ozgemom 19 aylık kızım yeni 12 olmus ben şok 🤭 aşşşşırı hareketli ve bu aralar iştahsızlık var 1 aydır nerdeyse. Normalde 3 öğün ayrıca ara öğün yiyen bir cocuktu dogdugundan beri iştahlı ama bu 1 aydır ne olduysa yok yemiyor eskisi gibi 🥴
Ozgemom Kukulikukuli12 sanırım diş dönemimi nedir benim kızımda öyle ya doğru düzgün yemiyor uyurken süt veriyorum 🤷🏼♀️
kayra21 Benim kızım 10 aylıkken 12-13 kg arasıydı şimdi 14 aylık hala aynı kilosu boyu uzuyor kilo almıyor heralde büyüdükçe hareket artıyor almıyorlar kilo 2dk durmaz uyku nedir bilmez ben kıçında kurt var heralde diyorum bi yere değmiyor :)
Ozgemom Seymakocabey inşallah inşallah komşumada önerdim bu ilacı doktoruna sordu oda kızına veriyor şuan oda memnun sizede iyi gelir inşallah akşam veriyorum ben sadece 1 ölçek
Elisa55 Ozgemom minyon olurlar ne güzel bosver ☺️ eltimin kızı 3.5 yasında haziranda 4 yasına gircek kızımla aynı kiloda takma kafana her cocuk istahlı olmuyo bende cok ugrasıyorum yesin diye ama yemiyo napsam yediremiyorum 🤦♀️ hatta ben iştah acıcı surup bile istedim gerek yok kullanmasına kilosu boyu gayet normal dedi doktor
Ozgemom Elisa55 boyu uzun ayına göre belkide bot uzun olunca zayıf gözüküyor benim gözümede artık bıraktım akışına bakalım 😇