sutlaacc ABoyAndTwinsBoysMoms benim ağrım var hafiften. Bebişler küvezdeler çok göremedim. Süt sağmaya çalışıyorum öyle işte.
fatmanuryasar sutlaacc 33+2 deyim bende çift yumurta ikizlerime doktor cok abartiyor bebce 37-38 -39 da doguranlar var dio hic sahit olmadim burda valla benimde pek dayancak gucum kalmadi bakalim ne zaman gelecek bizimkiler 🙄🩷
Ruya_burcu45 Gözünüz aydın olsun, sağlıkla dönün evinize inşallah, bence çok kalmazlar kuvezde, haftanız güzel. Benim de 28. Haftam, erken doğum riski var, hep yatıyorum, inşallah görebilirim 35i 🙏🙏🙏
sutlaacc fatmanuryasar benimkide 37-38 dedi ama genelde 35-36 ya kadar geliyorlar hayırlısı olsun sağlıkla kucağına al🙏🏻🥰🤲🏻
fatmanuryasar sutlaacc dime bencede 35-36 da gelecekler icime hep ole doguyo ya hic bi problemim yok ama vucudumun o haftaya kadar dayanacagini zannetmiyorum 😅 amin sende saglikla huzurla buyut miniklerini 🥰
MelikeYavuz sutlaacc Rabbim kavuştursun okurken ben heycanlndım. küvez süreçleride sağlıkla hızlıca biter inşaallah. 🥰 Tek yumurta mıydı sizin yavrularınız çift mi?
sutlaacc Sevvl benim ikizlerde doğdu 15 gün kaldı derken kuzum😆😆 küvezdeler sizi daha iyi anlıyorum artık
Sevvl sutlaacc canım devlette mi özelde mi doğurdun devlette ise solunum döküntüsü bıttıgı gibi verırler sana
sutlaacc Sevvl devlet canım. Üniversite hastanesinde şuan birinin solunumu daha çok makineye bağlıydı diğeri daha iyydi inşallah bidr emme refleksi gelişince falan dediler
ikizler2- Çok geçmiş olsun Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin🤲 Neden girdiler ki küvöze emme refleksleri mi oluşmadı? Aslında haftanız maşallah çok da güzelmiş. Kiloları da öyle. Bende 34+3 haftaya çarşamba gün almaya gideceğim ama ya bayramda gelirlerse 😫😫😫
ikizler2- sutlaacc Rabbim ne verirse hayırlısından verir üzülme sütüne yansımasın🤲 bol dua edeceğiz ve en yakın zamanda gelecekler inşallah