Ozge111 amaaan bana da dediler🤭😂 yok bebek doğunca toplu gidip alınırmış. Yok doğmayan bebeğe don biçilmezmiş. Yok doğacağı ne malummuş daha neler neler. Tavrınız net olsun. Ben toplu alacak durumum olmadığını belirttim. Sırf bunun için gidip altın mı bozdurayım ne saçmalıyorsunuz dedim. Fiyatlar aynı kalıyorda ben mi almıyorum dedim. Bu arada bunu diyen kaynanam dı. Gerçekten çok severim kendisini. Bu durumu yaşayınca şok olduk eşimle zaten. Zaten tutupta bir çöp almadı😅 bir de alana karışıyorlar. Alsın istemem bu arada. Birisi bir şey alınca herşeyi biz aldık olur korkum var malasef🫤 o yüzden herşeyi eşimle yapmaya çalıştım. Bebek arabasına görümcelerim yardım etti ama🤭 odasını falan annem aldı. Annemden Allah razı olsun çok yardımcı oldu.
24+5 teyiz kıyafetleri bitti. Eşyaları bitti hemen hemen ya. Odası da bitti 😂 bebek arabası vs alındı.
Nevresim seti, Alez gibi küçük şeyler kaldı valla 🤷
Valla hiçbir şey yerinde durmuyor. Keşke ekonomi düzgün olsada doğuma yakın alsak 🤷 ama olmuyor malasef ☺️ cuma günü 370 e aldığı için kitaplık cumartesi gece 440 a çıktı daha ne diyim yani 😂 böyle nice örnek veririm size 😂😂😂
Aldığım hiçbirşeyin hesabını vermem. Mesela yıkadım çoğu şeyini kimsenin haberi yok 😂🤷 tek annem eşim biliyo o kadar 😂😂😂