Kukulikukuli12 Ozge111 bende eylülde İstanbulda dogum yapmıstım valla 1 ay hastaneye git gel aşısı kontrolü bilmem nesi ile geciyor zaten. Öyle alısveriş yapacak pek fırsat yok anca netden online alırsınız 🥴
Ozge111 Ess91 Tabiki orası öyle ama olacak olursa insan üzülmek için ağlamak için herşeyi bahane ediyor aynı şeyi ben 3 kez yaşadım Allahım hiç kimseye yaşatmasın derler ya düşmanı ma bile gerçekten düşmanıma bile yaşatmasın. Ama işte annelik iç güdüsü sanırım onun için en iyisi en güzeli olsun istiyorsun heycanlanıyorsun 🙈
sulekzl Ozge111 bunun icin canınızı sıkmayın gereksiz bende iki kayıp yaşayadım bende 2 li taramayı bekliyorum hayırlısıyla bende başlayacam yavaş yavaş
Tubasi O söz aslında şunun için söylenmiştir. Hani Allah korusun bir heves alıyoruz ediyoruz ama kalbi durur düşük olur vs. Aldıkların elinde kalınca görünce üzülürsün diye erken almak iyi olmaz derler. Hani yoksa sen bı bebek kıyafeti aldın diye haşa Allah’ın biçtiği ömür mu değişecek. Senin kararın almak istersen al bende hoşuma giden olursa ufak tefek alıyorum yani.
Ozge111 Tubasi Rabbim kimseye öyle bişey yaşatmasın gerçekten çok zor biliyorum ama işte insan hevesleniyır 🙈
Ozge111 designermoms bnde zaetb şuan almak değil niyetim cinsiyet belli olsun dediğiniz gibi haftamız ilerlesin alırım diyeoum ama her kafadan bir ses
designermoms Ozge111 sen boşver benim çevremde de daha erken diyen oldu şimdi iyi ki almışım diyorum eşinle senin vereceğin bir karar başkasına laf düşmez
Ozge111 poyrazin_annesi28 poyrazin_annesi28 öyle gerçekten rabbim hayırlısını naisp etsin sağ salim doğsun lar bebeişler 🤲🤗
Ozge111 feray_kalkan sizin için zor bir süreç olmuş rabbim bir daha yaşatmasın sizi çok iyi anlıyorum ama ben kayıncalidemin bu konuda samimiyetine inanmıyorum Bn 2 kez düşük yaptım beni suçladı sürekli başıma kalktı o yüzden belkide ne söylese belkide Bn ters anlıyorum
Hilalbeby Ozge111 canım tabiki öyle bir şey olmaz ama birçok defa kayıp yaşadığın için sen üzülme diye de demiş olabilirler 25 hafta 30 hafta olunca zaten yavaş yavaş alınıyo hiç almamazlik olmaz bende 27. Haftamdayim a 101 dekileri aldım daha bir çok şeyi mi de aldım senin biraz daha erken cinsiyeti bı öğren biraz zaman geçsin alırsınız
Ozge111 Hilalbeby bnde öyle düşündüm ama çöp dahi almamı istemiyor lar doğumdan sonra istediğin kadar al diyorlar
Eylul_sare Ozge111 bana çocuğun olmaz diyorlardı doktorlar ben evlendim evliliğimin 4. Ayında çocuk nasip etti rabbim şimdi 6. Ayımdayım hamileliğimin hamile kalmadan ben e bebeğe girip beğendiğim kıyafetleri alıyordum banada diyorlardı alma ya olmazsa ya çocuk nasip olmazsa şimdi çocuk nasip oldu bu sefer ya doğmazsa ya nasip olmazsa kavuşmak vs vs insanlar hep boş konuşur. Anlımıza ne yazıldıysa o olmadı hediye veririm etiketleri duruyor üstünde abi size ne? Diyip alıyordum kimse benden önemli değil benim keyfim ve kahyası böyle istiyor. Sende takma bu senin hayatın rabbim bir şeyin hayalini kurduruyorsa gerçekleştireceği için kurduruyordur.
Ozge111 Eylul_sare geçkten bu söze çok inanıyorum Rabbim gerçekleştirmeyceği şeyin hayalini kurdurmaz bu sözü çok seviyorum eşimle 7 yıl sonra evlendik annemle babam iı ikna etmek 7 yıl sürdü ve Bn bu sözle sabrettim 🤲🙈😍
Ozge111 Aysenur-33 bnde hemen herşey olsun istemiyorum ama onlar hastane çantası dahi istemiyorlar o derece
Ozge111 cokcahilsinkeskesovsem biraz daha zaman geçsin öyle yapıcam valla hatta saklamaya gerek yok Bi cesaret geldi burdq 🤣😂
Ozge111 Mineklc bilmiyorum banda saçma geliyor derler ya nasibiyle gelir aldıklarımız onların nasibi bnce
Duyulurum Ozge111 hiç doğru değil, nasip olursa inşallah sağlıkla kullanacak yavrunuz aldıklarınızı. Heves ediyorken, içinizdeki ses almanızı söylüyorken alın gitsin. Kimseye de şunu aldım bunu aldım demeyin, hatta 40 haftalıkken bile hiçbir şeyi yok diyin 😄