Deletedmom_50 Pnr_25 canim rahim agzi kisaligi vardı bide iç tarafta açılma vardi yani hunilesme fazla değil ama az 16 mm idi rahim kisaligi da
Deletedmom_50 Pnr_25 ben ağızdan alıyorum hamileligimin başından belli bi sıkıntı yaşamadım benimki önlem amaçlı değil acil olarak sayilir
Deletedmom_50 Pnr_25 proluton depot kullaniyormusun ben bıraktım bi kutu daha kullan yeter dedi doktorum
Pnr_25 Deletedmom_50 hmm benim diğer gebelik aniden su bosaldı öyle kaybettim nedeni rahim ağzı yetmezliğiyms dikiş atılması gerek denildi
Deletedmom_50 Pnr_25 Hım anladim canım Rabbım korusun bu hamilleligim7zi inşallah dillendirme ilk gebeliğin onu unut
Deletedmom_50 Pnr_25 anladim canim bende kestim dün vuruldum son oldu işte kiz ben bide hastayım.nezle
Pnr_25 Deletedmom_50 Aminn canım amin inan korkularım hiç bitmiyor dikiş sayesinde bu haftalara geldik çok şükür atılmasa haberim olmasa tekrardan aynısını yaşardım
Pnr_25 Deletedmom_50 valla nedeni yok canm herhangi bir ameliyat geçmişim de yok ilk defa duydum başıma gelene dek haberim yoktu böyle birseyden
Deletedmom_50 Pnr_25 işte kısmet benimki ameliyata bağlı olmuş t rahim ameliyati yani historoskopi sonucu olmuş raporunda yaziyo