Pnr_25 Deletedmom_50 Oy Allah bağışlasın uzan uzan mecbur dikkat etmemiz lazım benim de oğluşum olacak Allahın izniyle
Deletedmom_50 Pnr_25 inşallah canım benim Rabbım büyük Rabbım kucağımıza almamızı nasip etsin inşallah
Pnr_25 Deletedmom_50 sol tarafa uzaninca kan akışı daha iyi gidiyorms bebeğe galiba öyle biliyorum ama nasıl rahat ediyorsan öyle uzan canım kendini kısıtlama ben sağ sol değişimli olarak uzanıyorum bir tarafa da çok uzun süre yatılmyr uyuşuyorum ben😂
Deletedmom_50 Pnr_25 aynen kiz ondan dolayı valla kendimi sol tarafa yatiyim diye heba ettim yeminle yoksa bebis solda saya yatınca dahada rahatım
Pnr_25 Deletedmom_50 sağ sol değişerek uzan canım benim çok kasma öyle illa sol taraf diye sırt üstü pek önerilmiyor bebek büyükçe ister istemez sende rahat edemiyorsun sırt üstü olunca
Pnr_25 Deletedmom_50 17 18 haftada net hissetmeye başladım yani emin oldum artık bebeğin hareketi olduğunu 😊
Deletedmom_50 Pnr_25 yok canım sırt üstü hiç uzanmiyorum gece bazen bi kalkıyorum ama sırt üstü iki kere mi ne oldu
Pnr_25 Deletedmom_50 arada olur o kadardan bisey olmaz merak etme bende geceleri bakıyorum sırt üstü yatmışım hemen sağa sola dönüyorum 😂
Deletedmom_50 Pnr_25 o şekil değ dışarıdan elini koyduğunda hissettiğin şekil diyorum yoksa bende 14 haftada hissetmeye başladım q6 haftada bebegin hareketi olduğu netlestirdim yani
Pnr_25 Deletedmom_50 20 den sonra flan öyle hissettim canım şimdi mesela bazen hareket ediyor karnıma bakıyorum bir tarafı yukarıya çıkıyor sonra diğer taraf dolanıyor öyle 😂💙elimi koyunca da nerde olduğunu anlyrm