meliiisoz Pnr_25 korkma canım git gide artıyor maalesef bende çok zorlanmaya başladım sırt ağrısı bacak ağrısı çatı ağrısı derken
Deletedmom_50 Pnr_25 kiz valla ben ağrım olmadığı sürece yatmıyorum otrym yata yata insanın psikolojisi bozuluyo çünkü
Pnr_25 meliiisoz Anladım canım çok sağol Rabbim seninde yardımcın olsun sağ salim miniğini kucağına al 😍
Sevidmn Bizde 34+5 olduk agrilardan mafoluyorum catilarim felaket asla 2 adim bile atamıyorum cok fazla baski hissediyorum insallah saglikli bir sekilde kucagimiza aliriz
meliiisoz Sevidmn bende 31. Haftamdayım bende maffoluyorum gerçekten sırt ağrısı bacak ağrısı çatı ağrısı 😒
Sevidmn meliiisoz cok zorluk cektik cekiyoruz insallah bunun karsiligini aliriz bebegimizi kucagimiza aldigimjzda herseyi unuturuz
meliiisoz Pnr_25 Aminn canım cümlemizin yardımcısı olsun Rabbim hepimize zamanında sağlıklı doğum nasip etsin💖
Deletedmom_50 meliiisoz canim naber benim annemgile 160 ile 200 km arası mesafe var uzun yol otobüsü ile gidebilirmiyim serklaj olali 18 gün oldu bugün
Pnr_25 Deletedmom_50 bnde oturuyrm evde yürüyorum canım çok yatmak da iyi değil beni zorlayan şu alt ağrısı yoksa başka sıkıntım yok
Pnr_25 Deletedmom_49 valla canım bnim 25 haftalık şuan 12.hftamda ameliyat oldum ilk günden beri oluyor alt kısımda ağrı