Pnr_25 Deletedmom_50 seni o kadar iyi anlıyorum ki ben hala daha korkuyrm asla bitmiyor bende ilk zamanlar lavaboya gitmekten bile korkuyordum sanki dikişe bisey olacak sanıyordum ama geçiyor azda olsa alışıyor insan tedirginlik hep var o geçmiyor ama minik bebeğimi her hissedişimde içim rahatlıyor 😊💙
Pnr_25 Deletedmom_50 çok şükür canım dediğim gibi sana korkma telaş etme diyemem çünkü bende öyleyim en basiti akıntı oluyor hemen lavaboya koşuyorum ne diye bakıyorum elimde değil hele ki böyle riskli zorlu gebeliği olanlar için süreç daha da zor Rabbim yardım etsin
Pnr_25 Deletedmom_50 bugün mesela giden gelen oluyor oturuyorum mecbur kalkıyorum Allaha emanet artık kalkmayla bisey olacağı yok ama insan tedirgin oluyor
Deletedmom_50 Pnr_25 canim.sende alt taraf agrisi var mı bıçak saplanıyor gibi arada ama bi saniye olup kesiliyor bi saniye olup kesiliyor
Pnr_25 Dikişten oluyor canım yatıyorum acıyor kalkarken acıyor sağa sola dönüyorum yine aynı bebekte büyüyor git gide iyice zorlaşıyor mecbur dayanacz onlar iyi olsunda 😊
Deletedmom_50 Pnr_25 aynen öyle canim bugün hastaneye gittim hersey normal dedi bebek büyüdüğü için oluyor dedi acile gittim
Pnr_25 Deletedmom_50 iyi yapmışsn canım benim oluyor öyle şeyler ilk zmnlar çok korktum bnde neden acıyor diye normalmiş dikişten kaynaklanıyor o ağrılar uzan ayaklarının altına bsey koy biraz iyi geliyor o
meliiisoz Pnr_25 Deletedmom_50 dikişten olmuyor kızlar korkmayın o her hamilede oluyor hafta ilerledikçe daha artıyor bıçak saplanması gibi ağrı gibi oradaki kemikler ağrıyo resmen😒
Pnr_25 meliiisoz Evet aynen tarif ettiğin gibi bazen alt kısım kemiklerim bile acıyor yatsamda aynı otursam da aynı bazen korkmuyor değilm yalan değil normal olduğunu bildiğim halde yine tedirgin oluyorum