meliiisoz edapoyraz korkma canım banada o haftalarda yapıldı 18. Haftamdaydım dediğim gibi çok şükür 30+3 ü gördüm bol bol dinlen bol su iç elimizden dua edip sabretmekten başka bir şey gelmiyor maalesef
Pnr_25 edapoyraz çok geçmiş olsun canım Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin cok zor süreç ama inşallah Allahın izniyle atlatıcaz hepimiz bugün çok güzel bir gün kadir gecesi bol dua edelim bu arada herkese hayırlı kandiller olsun ♥️
Pnr_25 Allahım bu güzel gecenin hürmetine Yavrularımızı bizlere bağışlasın sağ salim vaktinde kucağımıza almayı nasip etsin (Aminnnnn) 🤍
meliiisoz Amiin amin canım cümlemize inşallah zamanında sağlıklı doğum nasip etsin kimseyi evladıyla sınamasın Rabbim🤲🏻
Pnr_25 Kızlar soracaktım unuttum bebiş hareketleri nasıl sizde bazen fazla bazen durgun benim ufaklık normal demi??
Nihalhs_ Pnr_25 12.haftamda oldum canım bugun gittiğimde doktor biraz enfeksiyon var dedi fitil yazdı
meliiisoz Pnr_25 uğraşıyorum canım valla ya bir kaç gündür vajina ağrım başladı ayağa çok kalkamıyorum ağırlaşıyorum günden güne bel sırt ağrıları karın ağrısı bir kabızım bir ishal falan tüm organlarım sıkıştı 😂 sen nasılsın
Pnr_25 Oy 😂🤭 Allah kolaylık versin valla bende yavaştan zorlanmya başladım kemiklerim ağrımaya başladı öyle geçip gidiyor günlerim sürekli yatma modundym😂
meliiisoz Pnr_25 amin canım cümlemize inşallah valla bende aynı moddayım kalkınca daha büyük sıkıntı zaten🤦🏻♀️😂