Nihalhs_ Pnr_25 12.haftamda oldum canım bugun gittiğimde doktor biraz enfeksiyon var dedi fitil yazdı
meliiisoz Nihalhs_ bel ağrısıda vajina ağrısıda normal gebelikte olabilecek şeyler canım hafta ilerledikçe artış gösterir ameliyatın yakınsa vajina ağrın ondan da kaynaklanabilir
meliiisoz Deletedmom_50 benim alışverişim bitti canım bayramda annem gelicek çantamıda hazırlıcam bu aydan sonra 1 ayım kalıyor çünkü
Pnr_25 Deletedmom_50 yeni başladım sipariş verdim gelecek bir kaç güne 😊 2 tane 5li hastane çıkışı 5 li çorap aldm şimdilik
Deletedmom_50 meliiisoz canim ben 20 haftadadayim biraz daha duruyum diyorum diğer ayın 10 una kontrol var ondan sonra alırım yavaş yavaş
meliiisoz Deletedmom_50 bende bu hafta yeni bitirdim canım 30+3 haftalığım bu ay sonu 32 olcağım için dedim artık bu ay her şey bitsin
edapoyraz meliiisoz canım bende serklajlıyım.sende de bebek sanki dikişe tekme atıyormuş gibi hissediyor muydun sanki orayı bulmuşta oraya tekme atıyor
meliiisoz edapoyraz merhaba canım hangi haftaydı bilmiyorum ama bir ara hissetmiştim bir kaç gün ama çok şükür şuan kızım çok yukarda midemde hatta aşağıda değil haftanla alakalı olabilir kaç haftalıksın ama korkma bebek bu sonuçta alanı genişse haftan küçükse döner aşağıdada olur yukarıdada
edapoyraz Cuma günü serklaj oldum akıntım oluyor bazen kankı geliyor akıntım doktora gittim bügün sabah enfeksiyon çıkmadı.çok şükür. Ama bebeğim ayağı ile serklajlı yere doğru tekme atıyordu 🥹 şuan 19+4 üm gözümde yaş kalmadı artık ağlamaktan
meliiisoz edapoyraz canım benim kıyamam sana seni o kadar anlıyorum ki 15. Haftada öğrendim bu durumu 18. Haftamda serklaj oldum gözümden yaş hiç dinmedi hep çok dua ettim dualarımda kendim gibi olan sizlerede yer verdim daha çok yeni ameliyatın akıntında normal ağrılarında normal bir kaç haftaya inşallah toparlayacaksın kendini kaç mm ile atıldı dikişin
Pnr_25 edapoyraz çok geçmiş olsun canım Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin cok zor süreç ama inşallah Allahın izniyle atlatıcaz hepimiz bugün çok güzel bir gün kadir gecesi bol dua edelim bu arada herkese hayırlı kandiller olsun ♥️
edapoyraz meliiisoz kaç mm ile atıldığını bilmiyorum İnan sormak aklıma gelmedi o durumda ama serklajdan sonra 26 ölçüldü bugünde 24 mm cıktı 24-26 arası şuan yani
edapoyraz meliiisoz vajinal yapıyor ama koşa sürdürüyor ölçüp bırakıyor 19+4 üm şuan 19+1 ilken oldum serklajımı
meliiisoz edapoyraz korkma canım banada o haftalarda yapıldı 18. Haftamdaydım dediğim gibi çok şükür 30+3 ü gördüm bol bol dinlen bol su iç elimizden dua edip sabretmekten başka bir şey gelmiyor maalesef