B_48_A Dilara_28 valla bende bulunduğum bölgede üniversiteyi aradım yapıyolarmı diye telefona cevap veren olmayınca özele gittim devlette yapmıyodu burda özelde bendende 2.500 aldıkar allah bilir şuan iyice artmıştır
semosderler Busertas bende orda yaptırmayı düşünüyordum da maşallah çok demişler , en iyisi makul rakamlı bir yer bulmak ne gerek var o kadar abartmaya
Dilara_28 Basak2906 yok daha gitmedim gidicem bildiğiniz güzel iyi bir doktor var ise tavsiye edebilirsiniz
alisko Dilara_28 Çamlıca Medipol’de kime takiplisiniz? Ben doktorumu değiştiriyorum da ilk kez bu cumartesi Zeynep Elmalı’ya gideceğim. Tanıyor musunuz?
alisko Dilara_28 Ben Özel Levent Hastanesi’ne aldım iyi bir perinatolog tavsiye üzerine gideceğim. 1400₺ fiyat verdiler.
Basak2906 Dilara_28 ben henüz detaylı yaptırmadım ama ikili testimi Çamlıca medipol de Emine hanım yaptı perinotolog kendisi. Ben çok memnun kaldım 1 saate yakın bebeğimin uygun pozisyonunu yakalama için bekledi. Güleryüzlü bir hanımdı ben çok memnun kaldım
Sibellg06 Ümraniye de Sibel Açıkalın Kliniğinde Erbil çakara gittim mükemmel bir doktordu,850 nakit 1050 kart
TugSozTan İstanbul Bağdat Caddesinde Zeki Şahinoğluna gittim. Doç Dr ve perinatolog 1300 verdik. Mail üzerinden görselleri iletti dosya içerisinde gözlemleri ve görsellerini verdi
Avril Ben de Mehmet Uludoğan a gideceğim 1400 lira sanırım Kendisi perinatoloji uzmanı Benim kendi doktorum mutlaka perinatoloji alanında yetkili birinin yapmasını istedi Radyolog ya da sadece uzman/operatör olan doktorlarınkini kabul etmedi
burcudemirr Daisy0000 merhaba normalde devlette ultrason renkli değil siyah ya hani detaylı ultrasondadami aynı şekil siyahken inceliyorlar yoksa periontolihide ayrı renkli ultrason falanmi var ona göre bende develte gidicem de özele para vermiyon boş yere