262223-- esmerella37 önce vücudunuzu kasmayın eşinizle güzel bir ön sevişme yapın eşiniz boşalacagi zaman icinize jeli rahim içinize sıkacak 3.4 dakika bekleyin ondan sonra birliktelik olur ve ayağınızı 15.20 dakika havaya dikin kimi yastık koyuyor belinin altına ben o gün banyo yapmadım sabaha yaptım jelin amacı eşinizin spermini sizin yumurtaliginiza taşıyor ordada inşallah dollenir
Hira22mehdi esmerella37 ben ovulasyon testiyle beraber kullandım ama bende kısmet olmadı sonradan 1 kaç ay sonra gebe kaldım
Bebegim3444 Aysel_krdg mutlaka yaptirt. Dusuk sebeplerinden birisi de pıhtı. Benmde düşügüm oldu ilk nornal pıhtı ya baktılar sorun cikmadi ama genetik pıhtı yapınca çıktı. Onun icin doktorum özellikle belirtti gebelik suphen oldugu gbi kan sulandırıcı başlatılacağım diye. Zaten özellikle birinci yada diyelim ikinci dusukten snra doktorlar muhakkak istiyor testi
Aysel_krdg esmerella37 yumurtlama gününde gün aşırı ilişkiye girdik ben o zamanlar kullandım ilişkiden hemen önce kullanın faydasını görürsünüz inşallah
minnosbirkiz Aysel_krdg henüz sağlıklı bi gebeliğim olmadı canım, kasımda hamile kaldım aralıkta kaybettim, aralıkta kaldım ocakta kaybettim daha çok yeni bi kaç ay önce, resmen psikolojim bozuldu
Bebegim3444 Aysel_krdg özel hastanede ucretleri uçuk fiyatlarda. Tum genetik testler 8 ile 10 bin arası tutuyor. Devlet te araştırma hastanesinde tıbbi genetikten randewu alıp esli olarak da genetik testinizi yaptırabilirsiniz. Bir sorun varsa ona gore tedawi başlatılıyor.
Aysel_krdg minnosbirkiz bende öyleyim şubat ve martta kimyasal yaşadım inşallah en yakın zamanda sağlıklı gebeliklerimiz olur kendiliğinden
Merveal esmerella37 canım bende 3 tanesini kullandım gebelik olmadı spermleri akıtmıyor diyolar ama bende aktı yine tabi deneyebilirsin