Bebegim3444 esmerella37 bende cok duydum. Çelişkide kaldım denemek için. İse yaradı diyende var yaramadı diyende. Yanı rastlantı mi oldu o ay gebelikleri bilemedim.
Aysel_krdg esmerella37 ben kullandım canım 1.5 yıldır istiyoruz hiç bir sorunumuz yok ama gebelik hiç oluşmadı ilk ay kullandım adet günüm 4 gecikti kam verdim 230 lu bir değer çıktı hamileydim ama 3 gün sonra kimyasal olduğunu öğrendim ondan sonra doktor korunma dediği için tekrar yumurtlama döneminde kullandım yine hamile kaldım 190 lı bir değerle öğrendim ertesi gün yine kimyasal oldu yani fayda sağladı evet ama kimyasal oldu nedeni nedir bilmiyorum ama bir sürü ilaç tedavi gördüm kimyasal bile olmamıştı bence etkili bir jel tavsiye ederim mutlaka şans verilmeli
minnosbirkiz Aysel_krdg bende o jeli kullanınca 2 ay boyunca üst üste kimyasal gebelik yaşadım, spermleri yumurtaya ulaştırıyor ama ulaşmaması gereken sağlıksız spermleride ulaştırıyor sanırım 😵💫
Aysel_krdg HMH sperm ve yumurtanın birbirine daha hızlı ulaşmasını sağlıyor sperm daha uzun süre canlı kalıyor ve döllenme ortamını hazırlıyor
Aysel_krdg HMH sperm kaçağı değil de evet gynossed jel diye geçiyor yumurtlama döneminde kullanıyorsun 2 ay gidiyor bir kutusu
HMH Evet evet o isim aynı şeyden bahsetmişiz ☺️ Açıklamaya sperm kaçağı için yazmışsa komik oluyor böyle söyleyince, ilişkiye girmeden hemen önce kullanım heralde
Aysel_krdg esmerella37 yumurtlama gününde gün aşırı ilişkiye girdik ben o zamanlar kullandım ilişkiden hemen önce kullanın faydasını görürsünüz inşallah
esmerella37 Gul12345 evet yarın adet gunum cnm iyiyim nasıl oluyum iste arastırmalara giriyorm adt olana kadar
Gul12345 esmerella37 bu ay sen araştırma yaparken hamile çık ins 🥰 yarın yapacakmisin test bekliyecekmisin
262223-- esmerella37 ben kullandim ilk aydan tutu yumurtlama gününde değerlendirdik çok şükür isteyen herkese nasip etsin rabbim ❤️