ilkmommylikheyecani Çin takvimindede rus takvimindede kız çıktı ramzi teorisine göre 6 haftalık ultrason resmindede kız çıktı bende ilk hamile kaldığım andan beri kız hissediyorum ama bakalım hayırlısı insallah
ikiprensannesi__ Sahradmla 11 hafta çok erken tahmin için bacak arası boş olur o haftalarda biraz daha bekleyin derim bence baya kesin bı yöntem bu
Sahradmla ikiprensannesi__ anlıyorsanız size doğum tarihleri vereyim bakar mısınız belki bn anlamadım 😂 bnmde içimden erkek geçiyor şahsen 😂
ikiprensannesi__ Sahradmla siizn eşinizin doğum tarihi bide son adet tarihini verin bakim Rus takvimine
Yaseminbal Ayazmom_ ilk çocuğumda kız çıktı kızım oldu 2.ye hamileyim erkek çıkıyor ama yine kıza hamileyim 😄
Kizilicee Ayazmom_ sabah gazetesinindeki şablon var nette otomatik değil sablon kismi bence tutuyor benim 2 erkegim dede tutudu ayrica ayni yasta ayni ay hamile kaldigim arkasımdada tutdu sabah gazetesi şablonuna vakin otomatik olan yanlış yas cizelgesi ve hamile kalinan ay seklinde
Kizilicee Sahradmla internete yaz canim çıkıyor direk resim atma seyini bilmiyorum sanah gazetesi cin takvimi sablonu otomatikle yapma sablondan kendin bak yas ve ayi bence doğru
Sahradmla Kizilicee canım bn temmuzda 23 yaşıma girdim ama yıl atlayınca yaş ta atlıyor anlatabildim mi bilmiyorum ama 😂
YLD_95 Ayazmom_ hayır canım benim o ay öncesi ve sonrası ayı yani arka arkaya 3 ay kız gösteriyordu oğlum oluyor. 🧿 Rus takvimi vs. Doğru çıkmadı hepsi kız gösteriyordu