minikmucizemmmmmm Ozoooo orzax ocean extramag adı bende ondan alcam doktorun tavsiyesi ile. Grili mavili bir kutu. Üç formdan oluşuyor
myangelson Ozoooo bu soruyu doktora sormuştum sana verdiğim magnezyum ile soda eş değer değil öyle olsa her gün 1 tane maden suyu iç derdim demişti 😅
B_48_A Ozoooo dene dene ilk benimde midemi bulandırıyodu ama bu şekilde içmeye alıştığımdan artık midemi kaldırmıyo
Aylnnaky Ozoooo bende içememiştim suda eritileni hap olanı var ondan alabilirsin ya da ekmek yiyerek içmeyi dene istersen
PrensinAnnesi61 Ozoooo Bana da suya katılan vermişti ismi magnorm du zar zor bir kaç hafta kullandım şimdi hap olanından yazdı ismi magosit çok şükür rahat kullanıyorum
Poyrazin_annesi Banada bugun verdı doktor beyaz bişey suya katıyrm ama bi dikişte bitiriyorm yoksa kusarm
Pik3453 Ozoooo Hapı var kuzum ben de eritileni içemiyordum tadı şekerli limonlu mide bulandırıcı hapını istedim günde 1 tane tok atıyorsun ne mide bulantısı ne bir şey kafan rahat 😆
Yoncaburak Ozoooo visium vermıstı tablet bana da doktorum bende tablet içemiyorum suya atılanı içebılıyorum 😂
Aynenkanka Ozoooo magosit ve ocean magnezyum kompleksi kullanıyorum canım ben hap bunlar doktoruna sor istersen
miniyo Ozoooo Ben 2 yudum da bitirebileceğim kadar su dolduruyorum içine atıyorum , diğer türlü beni de kusturdu 1 su bardağı ile öneriliyor ama içemem asla öyle
designermoms Ozoooo bana sordu kesin içemem midem bulanır diye kapsül olarak istedim ocean ekstramag kullanıyorum bütün ağrılarıma çok iyi geliyor
prensesim_66 Ozoooo evet soda da tüketiyorum ama benim 6 yaşındaki kızım daha çok seviyo ondan bana sıra gelmiyo pek soda olunca 😂