Ozoooo Merhaba kızlar doktor magnezyum verdi suya katılan içerken midem bulanıyor hapı felan yok mu ya soracağım gittiğimde ama merak etttim benim gibi olan varmııı
B_48_A Ozoooo bende uzun süredir kullanıyorum ama çok iyi geliyo yavaş yavaş içmiyorum ben iki içişte bitiriyorum midemi bulandırmasın diye
dilos011 Ozoooo banada ilk ondan vermişti ben değiştirmesini isteyince bana şimdi vicium diye Bi markadan verdi sabah akşam tok karna iç dedi kan ilacı içiyorum aç karnına da başka bi ilaç içtiğim yok
Findukli_Lokum Ozoooo hap şeklinde de varmış geçen doktorum suya atılan bir de hap olanı yazmıştı. Suya atılanı öneriyorum ama fiyatına göre alabilirsin dedi. Eczacı da suda çözülenin vitamini daha iyi geçer dedi. Ben seviyorum ya limonlu 😄
Esrahmet ArvenMom soda tansiyonu çıkartabiliyor mus ilerideki haftalarda ama doktorum hergun icmemi yasakladı bana
Ozoooo @“ArvenMom”. #p27296161 sodayla eşdeğer mi acaba ya baktım bende aynı gibi doktoruma soracağım da eğer aynıysa soda daha mantıklı onu içebiliyorum
myangelson Ozoooo bu soruyu doktora sormuştum sana verdiğim magnezyum ile soda eş değer değil öyle olsa her gün 1 tane maden suyu iç derdim demişti 😅
Ozoooo Findukli_Lokum benimki de turuncu portakallı zaten şurup felan asla içemem bunumda zorlanıyorum ya hap almak istiyorum
B_48_A Ozoooo 😂😂 mideni çok doldurmadan iç ve koklama içerken birden içince tadını en son almaya çalışırsan olmuyo
miniyo Ozoooo Ben 2 yudum da bitirebileceğim kadar su dolduruyorum içine atıyorum , diğer türlü beni de kusturdu 1 su bardağı ile öneriliyor ama içemem asla öyle
WiseMom Bana dokunup alerji yapan takviye çok, aynı siz gibi suda eriyenler de bende bulantı yapıyor. Ocean Magnezyum hap kullanıyorum tabii ki doktoruma sorarak. Tavsiye ederim, inşallah hepimize şifa olur
minikmucizemmmmmm Ozoooo orzax ocean extramag adı bende ondan alcam doktorun tavsiyesi ile. Grili mavili bir kutu. Üç formdan oluşuyor
B_48_A Ozoooo dene dene ilk benimde midemi bulandırıyodu ama bu şekilde içmeye alıştığımdan artık midemi kaldırmıyo
Selmanur10 Ozoooo Benimde midem bulaniyordu o bitti bittikten sonra hap olanını istedi var canım içebilirsen burnunu tut iç bu bitsin içemezsen hapını iste
Meltemgunes Çok güzel tablet ve kapsül formları da var soda magnezyum yerine geçmez yaklaşık 3 yıldır magnezyum kulanıyoruz eşim ve ben hatta yapılan son çalışmalar magnezyumun uzun yaşam mineralı olarak kanıtladı ınstangram da PROF DR NAZAN UYSAL HAZARDIN sayfasına bir göz at magnezyum hakkında detaylı bilgiler var VENATURA ve SOLGAR kullandım şimdiye kadar
Shibalba Ozoooo osteocare verdi bana, kalsiyum magnezyum birarada hap olarak Sorabilirsiniz doktorunuza
Tugraseda Ozoooo tablet şeklinde olanları var benim kullandığım magosit hiçbi sıkıntı yaşamadım 30 tablet eczaneden 120 lira gibi bi ücrete aldm