Aynenkanka gunescinar27 evet canım bugün görüş günümüzdü normal istemedim spontane olması beni çekindiriyor çünkü, planlı olsun istedim o yüzden kesin 🥰🥰
Medine05yasar gunescinar27 1 ci doğumum 24 haftalıkken sezaryan oldum 2 ci 38 haftalıkken oldum 3 cü 37 haftalık 4 cü 39 haftalık 3 ay sonrada 5 ci sezaryanım olacak 34 haftalıkken bebegi alalım diyor doktorum
Polatalemdar Medine05yasar aaa şuan çok şaşırdım 5 kere sezaryen doğum mu yaptınız 3 ten fazla olmuyor dediler çok üzülmüştüm olabiliyor mu yani 5 kere de
Havvagks Medine05yasar 24 haftalık doğan yaşıyor mu acaba erken doğum riskim.var da merak ediyorum erken doğup yaşayan bana umut oluyor
Polatalemdar bsr0101 yok maalesef mecburi sezaryen oldum bebeğimin kalbi aşırı hizlaniyordu doktorum heran durabilir riske atmayalım dedi oldum çok şükür herşey çok güzel geçti 3.670 Gr doğdu kuveze filan girmedi 🥰🥰
Polatalemdar Medine05yasar ne gibi riskleri var acaba siz nelerde zorlandiniz valla çok merak ettigim bı konuydu
Mysterons gunescinar27 ben de bugün doktoruma önümüzdeki salı günü 38+0 da sezaryen olmayı istediğimi ilettim. Doktorum 38+6da almanın daha uygun olacağını söyledi. Bebeğim bugün itibariyle 3,5 kg. Ona rağmen beklemeyi uygun gördü
Shedaay gunescinar27 40+6 zorunlu sezeryan oldum canım daha kanala girmemiştı suni deneyecektik ama doğuma gittiğimizde kalbi yavaşlamıştı. Bence tercihen sezeryan olacaksan 38 ve 39. Haftalar iyi
Buki27 @“gunescinar27” bende tam 38. Haftamda planlı sezeryan olucktm kasılmalardan ötürü 37+4 de sezeryana alındım. Sezeryan haftası 38 39 oluyor genelleme zaten saglıkla alın kucagınızaa🙏
Medine05yasar Polatalemdar sezaryandan sonra zorlanmadım çok şükür yanlız bünyeden bünyeye değişiyor sadece doktorların 5 ci sezaryanın riski var diyor karın içi yapışıklığın varsa diyor kanaman olur onunlada rahmini alırız dedi