gunescinar27 Haftaya 38+0 iken bebişi alalım dedi doktorum tercihen sezeryan olacağım. Erken mi haftası yoksa 39+0 beklesem mi çok kararsız kaldım😵💫 çok da hareketli olduğu için endişeliyim içerde herhangi bi sıkıntı gerçekleşecek diye
bsr0101 gunescinar27 bence çok iyi canım zamanı bende o haftada istiyorum ama doktorum çok inat 40.haftayı görmeden almam sıkıntı yoksa diyor bana sezeryanda 40a ne gerek var hepsi ayrı kafa anlamıyorum bu doktorları şuan 37yim bende
Hilal2 gunescinar27 aslında erken değil ama 39u da bekleyebilirsiniz ben ilk çıcugumu 39+4te doğurdum sezeryan bunu ne zaman alır bilemiyorum
Zeynep_alya gunescinar27 benm ilk kızımda 39+5 de sezeryanla doğdu şimdi kaçınca haftada alırlar bilmiyorum şuan 36+1 olduk
-mommm98 bsr0101 en güzeli bebek tüm gelişimi tamalasin sonra sıkıntı çok oluyor tavsiye ederim günü dolmadan benim oğlum ağlamadı hep ağlasın sessini duyim dedim gözledim çok kötü o anlar iyiki 40 demiş yani sukredin
Polatalemdar bsr0101 yok maalesef mecburi sezaryen oldum bebeğimin kalbi aşırı hizlaniyordu doktorum heran durabilir riske atmayalım dedi oldum çok şükür herşey çok güzel geçti 3.670 Gr doğdu kuveze filan girmedi 🥰🥰
AsyaveAnnesiii gunescinar27 bende 38+6da oldum kafası kasığımdaydı tam kanalda değildi ama kendim de istedim belki beklesem dönerdi bence daha çok beklemek normal yolla gelme ihtimalini de arttırıyor isteğe bağlı olunca erken almalarının sebebi belki budur 😅
Gulce_1708 gunescinar27 bebiş zaten gelişimini tamamlamış oluyor bence hiç sıkıntı etme bir an önce kavuş 🫶
Aynenkanka gunescinar27 ben de 38+1 de olucam haftaya perşembe günü🥰 doktorumuz bebek gelişimini tamamlamış olacak beklemeye gerek yok sen de istersen dedi.
Gizemmiray35 gunescinar27 38 +4 te aldı benim doktorum iki kızımıda üçüncüye hamileyim bu doktorum da öyle dedi