buusur ---Fatosssss--- yemekleri pişiriyorum ben yemiyorum 🤭zorlarsam birkaç lokma ancak 😵💫 kussam kusacağım da normalde de kolay kolay kusamazdım şimdide yediklerim içimde kalsın diye nefes egzersizi falan yapıyorum zor tutuyorum kendimi inşallah biz de o haftalara geldiğimizde hafifler 🥰
buusur Aaaysee evet doktorum öyle söyledi prospektüsü de okudum ama tabi değişik şekilde kullananlar var burada okumuştum ben de yatmadan içiyorum sabah gözümü zor açıyorum
buusur Sekermom saatte bir midem kazınıyor bulantıyla birlikte iştah sıfır bana da doktorum gece yatmadan önce iç dedi de şimdilik o şekilde devam ediyorum ama burada kahvaltıda içenleri de okumuştum tabi en iyisini kendiniz için siz bilirsiniz
xbebegimx buusur ben disaridan soyluyorum ev yemekleri yapan bir abla var o da olmasa napardim bilmiyorum kndim yapamiyorum her seyden tiksindim😥
buusur xbebegimx en iyisi az kaldı evi kapatıp memlekete gideceğim yani bende anne yemeklerine dayanamam belki🙈
xbebegimx buusur haha aynen esimden bile tiksindim kokuyorsun diyorum ne kokuyorum gene diyor 🤣 ama kokuyo napiim Allahm bari bu durum gecseydi uzuluyorum🥹
buusur xbebegimx inanın bende de aynı🤣ben en son söyledim bu seninle alakalı bir durum değil bana herşey kokuyor sen de arada kaynıyorsun diye 😅
Evlatkokusu buusur ben 33 haftalık oldum. Son bir haftadır doğru düzgün beslenemiyorum bebeğim mideme çok baskı yapıyor ve midem yanıyor ne olacak böyle bilmiyorum sanırım mide ilacı için doktorumla konuşacağım .
buusur Evlatkokusu mide yanmasına şurup verdi bana belki size de yazar o zamanlar da ayrı zor oluyor🥲
Figenatlgn buusur 13 haftadayım bulantılarım azaldı en azından kusma yok gibi artık inşallah. Ama iştahım hala yok. Hergün sabit yediklerim.sabah kuru kaşarlı tost, öğlen simit, akşam patates haşlaması. Bende yemek yemeyi özledim artık
buusur Figenatlgn inşallah komple geçer de rahatlarız kuru şeyler daha az kokuyor gerçekten bende ekmek arası domates peynirle günü tamamlıyorum
Humeyra16Selim buusur ayni durumdayz Allh yardmcin olsun canm bnde 12 hafta bitti hala ayni gecer ins. Uzulme bebek 3 ay bitene kadr kandan besleniyormus zaten yedklerinden deil 3 aydn snrada gecer ins.
Moruk07 Bende öyleydim tam 5. Hafta başladı aniden geçer dediler 4. Ayda ama hiç inanmıyordum kokular mafetti aklıma gelen yemekler tksndirdi yani acayip birşeydi yediğimi kustum kuru şeyler denedim tost falan bi iyi geliyordu herşeyi denemdim naneli şeker Çubuk kraker ama herşeyi denedim baktım 4 buçuk aylığım herşey bitmiş çol şükür dedim tek geri kalan acı tat sorunu ve mide gazı başkada sorun kalmadı çok şükür inşallah sizinde biter kısa sürede
buusur Moruk07 hemen hemen aynı şeyleri yaşamışız inşallah benimde biter normale dönerim teşekkür ederim 😊