16eda16 Bu testleri dun yaptım 3 saat ara ile ikiside en fazla 3 er dk ile bu şekilde oldu adetim 14 ünde olması gerekiyor kan vermek icin yeterli mi bilemedim hüsrana uğramak istemiyorum kuruma gibi gelmedi 5 dk içinde çıktığı için 
minikpatik 16eda16 var belli ama adetin gecikmeden kan verme doktorda onu dikkate alıyor adetten önce verince sana yine bekle dıcek zaten. Ben beş gün kala verdim negatifti bir gün geçikince verdiğimde pozitifti. Senin zaten çok az kalmış sabret verme gecikmeden kan
16eda16 mrvsrcn cumartesi yi bekliyorum kan vermek icin ilk dk larda çıktığı için bende umuda kapıldım ama inşallah vardır
Mihrimahvuslat Sila66 3 gün kala prodictor markasının erken gebelik testini yaptım negatif ve sanırım adet olcam bugün yada yarın 😬
16eda16 Sila66 inşallah gerçekten öyledir 1.5 senedir istiyorum klomen kullandım 1 yumurtam olgunlasti sadece ilkte tuttuysa çok mutlu olurum
16eda16 minikpatik adetim normalde düzensiz en son 14 martta oldum klomen kullandım gecen aya göre 14 ünde olmam gerekiyor ben yine 14 üne göre gidip kan vereyim o zaman
16eda16 Yncygt o biraz karışık klomen ile bekledik ovulasyon yaptım ama doktorum bize hafta boyu ilişki verdi düzensiz adet olduğum için yumurtlamami bilemiyorum ama ayın 1 inde 24 mm olmuştu ve çatladı catlayacak dedi yani mart sonuç düzenli ilişki oldu hep
Sevince 16eda16 var 😊 erken olunca böyle çıkıyor mesela 6 haftalık olsa çizgi daha net muhtemelen 4 haftalık falan. Tahminim yani.
16eda16 Sevince ayy inşallah vardır bu sefer farklı hissediyorum her gün kaset test yapıp çıkıp cikmayacagina bakmayı düşünüyorum