prematureannesi_ Aaaysee evet keşke emselerdi bende isterdim emzirmeyi ama olmadı neyse babasına denerim belki o değer bilir hdjdjdj 😂😂 aman isteyen istediğini söylüyor ben çok takmamıştım kafama konu geçince diyim dedim 😂
Sumiire Aaaysee gümüş kapak kullanmakta çok iyi yapmışsın ben nemlendirmedim çok çektim yara oldu 🤧 sen kafana takma bunu benimde gögüslerim büyğk😑 kendi kendime diyodum bunları boşunamı taşıyorum diye 😂😂
Aaaysee Sumiire evet ya iyi gelcek doğumdan sonra da insaAllah inanıyorum,yani o kadar ağırlık yapıyor taşıyoruz insaAllah işe yararlar 😂
dilinkopsunemi-bisus Aaaysee rica ederim siz zaten önlemi almışsınız umarım bebiş doğunca istediğiniz sonucu alırsınız 🤭
Virgohome Ablam ben 32. Haftadayım bugün farkettim göğsümün ucunda süt vardı böyle hafif sarımsı bişey ilk süt olduğundan korktum ilk gebeliğim çok erken gibi geldi banada işallah göğüsleriniz hemen dolar sürekli göğsüm hassastı süt doluyormuş meğer
Aaaysee Virgohome 20 li haftalar da gelen bile varmış canım korkma demekki kişiden kişiye göre değişiyor işte
Husna_7070 Serencihannn bence yapma öyle bir şey bende sıktım ilk sarı su gibi geldi sonra pişman oldum çocuğumun ilk besin kaynağı o bence sağma emzir emzirdikçe sütün gelir zaten bende sezeryan oldum sütüm geldi hemen stres yapmayın şimdiden etkilemeyin
Husna_7070 Şu an 3 aylık hamileyim 1 buçuk yaşında kızım var hala emiyor süt acır diye bekledim ama ne azaldı ne acıdı doktor da emzirebilirsin diyor anlamadım
Aaaysee Husna_7070 evet bazı doktorlar sorun olmaz diyor ki emziren çok kişide var benim ablamın bebeği de 1 buçuk yaşında 2.ye hamile 4 aya kadar falan emzirdi sonra zorlanıyor diye bıraktırdı