Aaaysee Minisanne12 yani iyi bir sey galiba gfhdjdks ne güzel sütüm gelcek mi derdin olmicak yani benim doğumdan sonra gelsin de o yeter bana önceden gelmese de olur 😁
Minisanne12 Aaaysee Benim korkum inslh tazyikli gelmez ya. Birde memem küçük emzirir miyim diyip sorun yapan hamisler varsa sıkıntı yapmayın 😁 Benim önüm dümdüz olmasına rağmen böyle olduysa🥲…
gzmwe Bence sağmayın önceden gelmesi iyi birşey değil çünkü memeden gelen ilk süt bebekler için en besleyici ve koruyucu sütmüş, bende 39 haftalığım süt falan gelmedi gelmesinde bebişlerimiz emdiğinde gelsin yeter
Aaaysee gzmwe yok sağım falan düşünmüyorum dediğiniz çok mantıklı ilk süt olayı yani hiç aklıma gelmemişti bu,zaten önceden gelsin istemiyorum yani merak ettim sadece doğumdan sonraa gelsin bebeğime yetsin de yeter 🌸
Aaaysee Sumiire evet bebeğim ya benim goguslerim de aşırı yumuşak afedersin büyükte baya uçları çok sertti 2 haftadır gümüş kapak kullanıyorum uçları da çok yumuşadı aama süt yok,doğumdan sonra gelir insaAllah
Sumiire Aaaysee gümüş kapak kullanmakta çok iyi yapmışsın ben nemlendirmedim çok çektim yara oldu 🤧 sen kafana takma bunu benimde gögüslerim büyğk😑 kendi kendime diyodum bunları boşunamı taşıyorum diye 😂😂
Aaaysee ArvenMom yukarıda yazmışlar canım önceden gelmemis ama sezaryenden sonra gelmis hemen,bizimki de gelir insaAllah 💜
ArvenMom Aaaysee ay inşallah şimdi okudum bende herkes yazıyo erkenden geldi bende hiç yok acaba sütüm mü yok diye bian düşünmedim de değil okuyunca rahatladım 😌
dilinkopsunemi-bisus Aaaysee rica ederim siz zaten önlemi almışsınız umarım bebiş doğunca istediğiniz sonucu alırsınız 🤭
prematureannesi_ Aaaysee bana da demişlerdi göğüslerin çok küçük senden süt gelmez iki kızımıda 4 ay emzirdim hastanede yatarken artık getirmeyin süt dolabımız doldu taştı diye ama benim bebeklerim değer bilmiyorlar 4. Ay başladığında emmeyi unutuyorlar ağızlarını sanki bantlamışlar gibi almıyorlar sütüm de geri çekiliyor gidiyor 😂 😂
Aaaysee Sila66 oda çok erken bence ya bak sende sorun yok kanka bizde yok yani bi çok kiside gelmemis dhdjdkks doğumdan sonra gelsin bebeklerimize yetsin de yeter 😻
Aaaysee prematureannesi_ ay ne cahiller ya boyutla ne alakası var benim ablamin da çok küçük göğüsleri ama çocuklarını 2 yaşında kadar emzirdi masaAllah bol bol vardı sütü,seninkiler kadir kıymet bilmemis pü dhdjsksk keşke biraz daha emselerrdi de işte sağlık olsun da gerisi mühim değil ❤
1prensannesi_ Aaaysee gelmemesi daha iyi dedı annem sonradan sut akınti devam edıyormus emzırmeyi bıraktıgındada dogumda gelcek Allahın ıznıyle🌹
cihaninannesi Serencihannn bence sağmamalısın çünkü kolostrum yani ilk ağız sütü dedikleri şey bebek için çok çok faydalı deniliyor o yüzden sanki doğduğunda kendi emerek çekmesi daha sağlıklı olur beklememiş olur diye düşünüyorum bir de gebelikte sakın göğsünüzü sıkmayın uyarı verdiği için erken doğum başlatır diyorlar ya o yüzden bu konuyu doktorunuza sorduğunuzda buraya bana da yazarsanız bizler de gerçeğini öğrenmiş oluruz 🎈🌼
prematureannesi_ Aaaysee evet keşke emselerdi bende isterdim emzirmeyi ama olmadı neyse babasına denerim belki o değer bilir hdjdjdj 😂😂 aman isteyen istediğini söylüyor ben çok takmamıştım kafama konu geçince diyim dedim 😂
cihaninannesi Aaaysee ben sana güveniyorum hadi bakalım herşey bebişlerimiz için litre litre içelimmmm