Hnfee Adlarıyla yaşasınlar inşallah..Rabbim hayırla sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 🤲🏻🤲🏻🤲🏻 İsim hakkı büyük sorumluluk yA 🙄 bu arada 2. Oğlum..doktor yüzde doksan kız diyip çok heveslendirdi bugün gittik yüzde yüz erkek dedi 🥹 tabi ki hayırlı sağlıklı olsun ama gönlümüz de yatan bir şey oluyor illa ki 🤷♀️🤲🏻
Hnfee Svmtgy güzel ama ben isimlerin anlamına büründüğümüzü düşünenlerdenim isim kadar anlamı da önemli ondan çok zorlanıyorum sanırım 🤭
GulKeskin Hnfee oğlumun adı Kayra :) Anlamı büyük bir kimseden gelen iyilik , lütuf demek. Bana göre de büyük bir kimse Allah olduğu icin Allah’ın lütfu diyorum ben öyle iste 😊
2bebegim Zeyneb_mihrap76 benim oğlumda kreşte ozkan şöyle yaptı ozkan böyle yaptı diye sürekli anlatıyordu. Özkan mi oğlum diyorum yok diyor ozkan🤦♀️ meğerse çocuğun adı Oğuz Kaan mis 🙈🤣🤣🤣
yinehamile 2bebegim Ğ ile olan isimlerde böyle bir sorun var, eşim de Ali Çağan koymak istedi, ama ğ harfi yutulacağı için büyük çoğunluk Aliçan der diye istemedim. Şuanlık Ali sabit ama sonuna veya başına koyacağımız isme karar veremedik.
Pekii Hnfee cinsiyet belli değil henüz ama erkek olursa ismi Ensar Baha olacak 🥰 bu aralar beğendiğim isimler de Emir,Aslan, Duha, Güneş, Barlas… 💙