Deletedmom_50 Totanseyma banada aynı baş dönmesi migde bulantısı kafa ağrısı halsizlik bitkinlik daha neler neler ama o progestanin pis kokusunu çekmektense ağızdan alırım daha iyi
Servikal Bende cumartesi günü oldum.Ara ara kırmızı lekelenmelerim oluyor bir sefer filan günde.iç çamaşırım çok ıslanıyor yıkadığım için mi progestandan mı bilmiyorum.Cok korkutuyor bu durum beni.Doktoru aradım bekle dünlen dedi bol bol.15.haftadayım
Deletedmom_50 nur6565 kanama derken lekenme de değil çok şükür ben öyle bjsey yaşamdim yaşamak da istemme ben çok pimpirikliyim çok korkuyorum
Deletedmom_50 Servikal yok canim serklajdan sonra düzeldi benim öncesinde vardi serklaj Baya fayda etti bana
Deletedmom_50 nur6565 ay vallaha iyi atlatmissin csnim Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin cümlemize
Deletedmom_50 Kızlar ben doktora gittim bugün bi sıkıntı yok bebisim gayet iyi doktor dikiş yeni olduğundan kan sulandirici kullandığın için gelir bi süre sonra kesilir dedi mayıs 10 una randevu verdi
ZeMur Deletedmom_50 benim yaklasik 1 hafta kanama 5-6gunde lekelenme olmuştu. Çok şükür 36haftalik olduk. Pozitif düşünün, çokça dua edin Rabbim yardımcınız olsun 🤲
Deletedmom_50 ZeMur benim sıkıntı yok çok sukur canim doktora gittim bugün muayne oldum. Bebisi gördüm gayet iyi
Servikal Progestanı alttan alıyordum şuan ağızdan alıp bi su takibi yapayım dedim.Sanki ıslanmıyor iç çamaşırım.Akıntı peçeteye geliyor kanla karısık o da normal 6.gün dikişin
nur6565 Servikal ve ıslanma sebebi ilaç içinde eriyor fazlasını akıntıyla atıyor onun için ya günlük kullanıp sürekli atman lazım yada temiz ütülenmiş bez kullanman lazım
ZeMur Servikal kanama varken progestani ağızdan alin diyolar normalde doktorlar da. Ama ağızdan alınca da baş dönmesi bulantı sersemlik gibi yan etkileri olabiliyor ona dikkat edin.
nur6565 Servikal ama şöyle bir durum var progesteron fitil olarak kullanılınca rahim ağzını kalınlaştırıyor. Ağızdan aynı etkisi olmuyor bilgin olsun bende bi profesöre sormuştum bana dediği şey progesteron zaten ağızdan kullanılacak bir şey değil fitildir.
ZeMur Deletedmom_50 bizi ancak biz anlıyoruz vallahi serklajlilar komple dualarimda Allah’ım heoimize güç kuvvet ve dayanma gücü versin. Sonucu güzel olan gebelikler yaşatsın 🤲 kuzucuklarimizi bize bağışlasın 🤲