Rmysmt alpseda_ ilk idrarla yapmak daha iyi değil mi yarın sabah yapalım çıkmazsa ertesi sabah bidaha yapariz😁😁 benimde dün lekem gelmişti ya bidaha hiç bisey gelmedi gayet temizim şuan inşallah yerlesmedir
alpseda_ Rmysmt inşAllah ama benim kendime ümidim yok çünki 1ci çocukta kendimi çook halsiz hiss ediyordum yalnız uyumak istiyordum kasıkıarım regl gibi ağrıyordu ama şimdi bunların hiç biri yok o yüzden benim sonucum neqativ olucak
Rmysmt alpseda_ hiç ümitsiz olma bence belki bunlar daha ilerde olacaktır henüz erkendir bu belirtiler ilk çocuk da mı asilamayla olmuştu
alpseda_ Rmysmt evet 1ci aşılamada tutdu 11 günde bu belirtiler başladı 8haftalıkta kalbi durdu kürtajdan 6ay sonra 2ci aşılama olundu oda tutmadı 6ay sonra yani bu ay 3cü aşılamamız buda tutmasa tüp bebekle devam edicez
Rmysmt alpseda_ inşallah hayırlısıyla Rabbım nasip etsin isteyen herkese çok zor bizde 3 senedir istiyoruz ama olmuyor bende polikistik var bakalım Allah ol desin yeter ümit kesilmez
Rmysmt alpseda_ gidip kan veriyim o zaman özele 1 saate çıkar sonucu en büyük belirtim o gelen lekeydi onu görünce baya şey olmuştum da hayırlısı olmasada napalim devam edjcez