busetekerr hamilebirisi Maşallah Rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🙏🏻 az kaldı zaman daralıyor vallaha heyecan sardı beni de 😊
busetekerr 1prensesimm Maşallah canım benim Rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🙏🏻😊
busetekerr nebakiyonkomikmi Canim doktorum söylemedi bende sormayı unuttum heyecandan ama 22 haftalıkken 500 gramdı. Canını sıkma bol bol meyve muz ve kaşar ye ceviz falan sağlıklı bir şekilde kucağımıza almak nasip olsun inşallah 🙏🏻😊
MELTEMSU Biz 27+3 deyiz ikiz bebeklerim öncede daha hareketliydi şimdi daha yavaşlar endiselenmelimiyim. Haftaya salı görüş günümüz
busetekerr MELTEMSU Genelde bu haftalarda hareketleri biraz azalıyor diyorlar eğer yüzünüzde elinizde fazla şişlik varsa bı acile gözükün isterseniz ne olur ne olmaz. Rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🙏🏻
femme busetekerr bizde tam 26 . Haftayı bitirdik. Bir hafta sonra 27 olucaz. Yaklaşıyoruz. Bizde oğlumuzun bekliyoruz🌻
busetekerr femme Bu haftalarda olanların çoğu oğlan galiba bu sene erkek senesi Maşallah 🙏🏻 Rabb’im sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🙏🏻😊