Nisanrrerdag NurAren1 oo ben hep merkezdeyım orda dogdum buyudum annemlerde orda tum aılem orda o yuzden en cok orda vakıt gecırıyoz genelde
Nisanrrerdag VussVuss bnde bayılıyom o doktora gıtmek ıstıyorum da dogum ve muayne ucretlerı ne kadar
VussVuss Nisanrrerdag muayene ucreti 450 tl dogum ucreti sezeryan normal farketmiyor gecen ay 9500 demislerdi. Rich hospitala gidiyordum orda muayene 300 kusurdu dogum ucreti 15 civariydi doktorda berbatti acikcasi. Canim M. Doruk :))
Nisanrrerdag VussVuss cınsıyet ıcın gıtsem hemen soyler mı sız kacıncı haftada ogrendının 4 bucuk aylıgım cınsıyetı ogrenmek ıstıyom devlet soylemıyo 2 keredır gıdıyom yok
Hlm_srn07 Bende kültürden hepinize selam tatlı anneler 🌸 Bende koray hocadaydım ama maddi açıdan sarsınca tıpa geçtik hakkımızda hayırlısı 🤗
gulsahgursoy Hlm_srn07 Merhaba, Tıp Fakültesi kadın doğum hakkında nasıl? Doktorları falan ilgili mi?
VussVuss Nisanrrerdag ben fetal dna sonucunda öğrenmiştim 12.haftada. Yalniz neden devlette söylemiyorlar oda enteresan yani. Daha da soylemeslerse 20 li haftalarda detayli ultrasona girdiginizde orda kesin soylerler
Hlm_srn07 gulsahgursoy ilgileri güzel gebe polikliniğnde asistanlar bakıyor sorulara anında cevap veriliyor doğum hakkında bir bilgim yok şuanda ama normal doğuma ebeler değilde asistanlar giriyor diye biliyorum.
Dimplebubu elisa38 koray duman . Normali bekledik hocada çok destek oldu ama oğlum dönmeyince 39+2 de sezeryan oldum