Sadiyes Genel olarak tatlı yiyorum. Hayatımda yemediğim kadar profiterol yedim 😂 çikolata dondurma vs. İlk aşerdiğim şey armuttu. Sonra gecen gün portakal suyu çekti canım. Bu ara da lahmacun çekiyor 😂 yani ayarsızım istiyor birşeyler devamlı 😂
Hnfe_sltan0332 Hirasongul kavuna aserdim ama her türlü tatlı ekşi canım çekiyordu şuan tatlı yiyorum ama bebeğim erkek
Annebabakizi İlk kızımda hep ekşi çekmişti çiğ köfte turşu, hamburger fln şimdi ikinciye hamileyim sürekli tatlı istiyor canım ama dün kız olacağını öğrendik hani ye tatlıyı doğur hakkıyı idi? :)
Hirasongul Annebabakizi haha valla bana da öle diyorlardi bende kızımda erik çok istiyor dum ama bunda çok tatlı bakalım ne cikick
Alimenur Sahradmla kız senin yine şuan çekmiş benim o kadar burnuma kokuyodu ki anlatamam sonra 2 3 defa rüyama girdi şubat ayında karpuz bulmuştuk resmen oda iyi çıkmıştı çok şükür
Sahradmla Alimenur yok canım ya buzluk şeylerini sevmiyorum taze taze güzel bsy olmaz az kaldı ztn eşim geçen 2 avuç erik almış 16 tane var içinde 400 lira vermis 😂😂 bizim ztn camın önünde kocaman yeşil erik kırmızı erik açığımız var 😂
Alimenur Sahradmla kız bende erik istediğinde marketlerde daha pahalı aynı fiyata yarım kilo aldık biz hafta sonu pazardan 35 liraydı yarım kilosu pazarlara bakın mutlaka Bide ben şeyi atlamışım post erkek bebek annelerine özelmiş fakat ben cinsiyeti farketmeden can çeken şeyleri okudum benimki kız
Sahradmla Alimenur yok canım hem kızlar için soruyor hemde erkekler için 😂 ama pek doğru değil bunlar ya kıza hamile olan da erkeğe hamile olanda aynı şeyleri aseriyor umursama yani 😂
1ciftyesilgoz Zehross03 off 9 haftalığım her gün erik yemek istiyorum. Pahalı olunca da 15 tane falan alıyorum ama kesmiyor 😂😂
Sahradmla 1ciftyesilgoz 15 tane 400 liraya aldık be çok vicdansız bunlar yazın ztn bedava bol bol yicem erik ağacım var canımda 😂😂
Zehross03 1ciftyesilgoz aynen ya alıyorum yiyom 50 tl 7 tanesi ama hemen bitiyo kesmiyo süreklide ona para veremem zaten 1 2 haftaya cıkar pazara falan gelse varyaaaa 😍😍😍
Alimenur Sahradmla ay demi ya ne bileyim erkek yazdığını sonradan farkedince kızıma ihanet ediyomuşum gibş geldi 😂
1ciftyesilgoz Zehross03 aynen öyle aldığım manava sordum ne zaman normale döner fiyat diye bi aya diyor 🫠
Melson20 Hirasongul Kizimda ispanak Simdi tekrar hamileyim henuz cinsiyet belli degil ama (normalde asla yemem) canim bildigin kuru sogan cekiyor Ne alakaysa 🤣