3Tospikannesi Hirasongul şalgam 😂 ve hala da ekşi türü yiyorum turşu limon vs tatlı türü ağzıma koyamıyorum 😁 19+1 kızım olacak 💗
G_Ulzeki Hirasongul iki oğlumada Turşu et Normalde fasulye turşusu hayatta ağzıma surmezdim Ama onlardanyedim isimde 15şe gıdık galiba ne turşu ne tatlı hiç bir şey yemek istemiyorum 😥
Daisy0000 Hirasongul İlk başlarda soslu şeyler çekiyordu, Hatay usulü soslu döner vs,şimdi profiterol vs çekiyor
Aslim12 Hep et olsun dürüm olsun çiğföfte kumru ne varsa onlardan canım istedi ilk öğrendiğimden itibaren turşu bol baharat acı ekşi şeyler çekti sonuç erkek 23. Haftadayız şu aralar tatlıya düşkün oldum Hani ye ekşiyi çıkar ayşeyiydi😄
limoncicegimFO Hirasongul yeşil erik limon ekşi şeyler cnm istedi oğluma hamile iken ve hep eksi yedim tatlıdan tiksinmis tim
Sahradmla Alimenur ayyy burda ne görsem canım çekti ya 😂😂😂 erik yedimm çok şükür şimdide karpuz çekti ayy bide kavun olucak Allah’ım 😂😂
Alimenur Sahradmla kız senin yine şuan çekmiş benim o kadar burnuma kokuyodu ki anlatamam sonra 2 3 defa rüyama girdi şubat ayında karpuz bulmuştuk resmen oda iyi çıkmıştı çok şükür