didemmmm1705 Çatlağım oldu ama paşamın canı sağolsun diyorum hep ama bu gögüsler beni benden aldı göbeğimde böyle olmadı valla🥺
sidames Nuray1ilayda merhaba ben de bugün 35+6 oldum. Geçen cuma kontrolümüz vardı 2850 Gr 49 cmdi oğluşum. Tombik biraz sanırım. Tek şikayetim sürekli WC isteği özellikle geceleri çok zorluyor 😓
ebrutaskin didemmmm1705 ben faydasını gördüm ama göğüslerime fayda etmedi kahverengi küçük küçük lekeler attı göğsüme çil gibi ben gibi bi sürü umarım geçer 😔
sidames Nuray1ilayda evet bebeğin kafası yaklaşık bir aydır rahime dayalı o da batma ve mesaneye baskı yapıyormuş doktorum söylemişti pozisyon değişmedi sonradan da
yaman2802 Bizde 35+5 olduk 🥰 Geceleri bende uyuyamıyorum çok hareketli bu aralar kaşıntımda var. Sizin bebişlerde gündüzleri hareketsiz mi benimki gündüzleri neredeyse hiç hareket etmiyor korkmaya başlıyorum artık
didemmmm1705 yaman2802 ayaklarını yükseğe kaldır ara ara büyüdükleri için alanları darlaşıyormuş. Bende çikolata tatlımsı şeyler yiyorum konuşuyorum öyle daha hateketleniyor evham yapma strrse girince daha çok etkiliyor
Ciiseemmm didemmmm1705 didemmmm1705 kaç gün önden olduğunu nerdem biliyorsunuz acaba bi uygulaöa vs var mı takip edebileceğimiz ve ya çizelge falan burda haftalık söylüyor genelde
didemmmm1705 Ciiseemmm 35+4 teyim form sahibi 35+6 da benden 2 gün önde onu dedim 😊 sadece bu uygulamayı kullanıyorum
Sedaakuzey Kızlar ben 35+1 im ve sürekli uyku halim var böyle olan var mı? Demir takviyesi alıyorum ama yeterli mi gelmiyor acaba?