Esraliiii Aaaysee hadi inşallah daha çabuk olur canım korkma kardeismdd hep suni ile yaptı 2 saat 3 saatte alırsın kucagina
Mavidunyamm Esraliiii ya ben bu hikayeyi neden daha yeni görüyorum 🥺 Çok sevindim senin adına hayırlı uğurlu olsun Allah analı babalı büyütsün,🌸 çok güzel sağlıklı bir ömrü olsun inşallah bütün evlatlarının 👏🤲
Esraliiii Nerican beklemekte zor 15 gündür bugün yarın diye diye bekledim çok sizde beklemezsiniz inşallah
Elizmm Esraliiii maşallah Allah analı babalı büyütsün inşallah bende dün kızım doğdu 3520 kilo 51 cm ama benim yurtigim oldu diktiler ama kızım da bende çok iyiyiz
Minik1Civciv Esraliiii ayyyy maşallah ablacım darısı başımıza inşallah sağlıkla kavuşalım yavrularımıza ❤️🤲🏼🥰😍
Beyazeller Esraliiii Hayırlı olsun bende merak ediyordum acaba kaç yaşındasınız ? Sizi gördükçe kendime güvenim artıyor, bizde 5 kardeşiz annem doğurmaktan bıkmıştım artık diyor 😀Güzel bir doğum olmuş darısı başımıza
Esraliiii Beyazeller tesekkur ederim 32 yasındayım canım benimde son daha dogurmucam inşallah sizde çok beklemeden kavuşursunuz
Beyazeller Esraliiii MasaAllah daha genceciksiniz ☺️Hayırlı evlatlar olsunlar insaAllah . Büyüdüklerinde eminim çok faydaları olur