Esraliiii Haptepsut valla ilk defa bende gördüm mesaneyi bislatacaz dedi gereksiz bencede acımadı hiç ama bende anlam veremedim
Esraliiii Rapunzelinanasi çok teşekkür ederim canım laren görmezden geliyor şimdilik kardeşini bir ara üstüne kafasını yasladı ama daha yanaşmadı 🥰😁
Esraliiii Nerican tam 39 regl gününü bilmiyordum hastane Haziran diye ilk giriş yapmis ama tam doğması gerektiği zaman doğdu
Esraliiii Moon_light Allah razı olsun Allah bekletmesin hepiniz hemen kavuşun inşallah bebeklerinize 🥰🌺
Esraliiii Aaaysee iyiyim canım dün biraz ağrım oldu ama antibiyotik ağrı kesici iyi geldi sende durum ne yok mu belirti henuz
Aaaysee Esraliiii insaAllah çabucak toparlarsın aşkım 💗 yok maalesef,salı günü gidicem insaAllah 40 olcak suni ile deneyeceğiz 🥲
Esraliiii Aaaysee hadi inşallah daha çabuk olur canım korkma kardeismdd hep suni ile yaptı 2 saat 3 saatte alırsın kucagina
Skdinc Esraliiii maşallah rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah 💕💕 darısı başımıza ne güzel kocaman bir aile 💕🌸 rabbim bu mübarek günlerde güç kuvvet versin size