Ozlemdemir BusraMece 6 Şubat deprem tarihi 9 Şubat mesajin yayınlandığı tarih. sehrengiz_8 bahane arıyorsunuz gibi sanki.
sehrengiz_8 Ozlemdemir at gözlüğünüzle bakmaya devam yayınladığınız haber başlığında bile gelen tepkilerden sonra netflix yayınladı diyor iyi okumanızı öneririm biz değil de izleyebilmek adına siz bahane uyduruyorsunuz şu an 3 gün sonra geldi halk tepki gösterdikten sonra.. vicdan muhasebeniz size ait ben karışmam bildiğim bir doğruluğu söyledim..
BusraMece Ozlemdemir zaten bu 3 günlük süre zarfında çıkan haberlere bakarsanız verilen tepkileri görürsünüz. Baktılar ki kullanıcı kaybediyorlar mecburiyetten böyle bir yardımı yaptılar. Türkiye’den kazandıklarının yanında 6 milyon ne ki?
Ozlemdemir BusraMece Türkiye’de tartışacak onca konu varken gerçekten buna mi taktınız. Depremden on gün sonra bakanlar enkaza gitti. Kızılay çadır sattı kan sattı kendi vatanının evladına yardım etmeyen bu ülkenin vatandaşına kurum kuruluslarina hesap sormuyorsunuz ama elin gavuruna neden taziye mesajı atmadı duyarini kasiyorwunuz. Gerçekten pes
Sahnedekimadam sehrengiz_8 Konuşma gittikçe garip bir hal alıyor.. Adamlar franchise , sahibi yardım etti mi etmedi mi nerden biliyoruz ? 😄Niye gitmiyim yani
sehrengiz_8 Sahnedekimadam gidebilirsiniz sizin vicdanınıza kalmış… gündemi takip etse idiniz bilebilirdiniz de…
Ozlemdemir Sahnedekimadam Türkiye’nin anasını ağlatan insanlar var onlara da böyle duyar kassalar keske
Ozlemdemir sehrengiz_8 abi manyak misiniz yaaa ben izliyorum sa_na_ne bu kadar net. Çıkın postumdan şimdi. Her konuda böyle duyarlı olsanız keşke Türkiye’nin halı bu olmazdı.
sehrengiz_8 Ozlemdemir onlara da sorduk kızılaya afada tek bir kuruş yardım gönderilmesini önledim kendi çevremden
BusraMece Ozlemdemir bence size pes şuanda konuyu saptırıyorsunuz. Dikkat ederseniz konu başlığı netflix. Bakanlar, kızılay, çadır değil. Gündemi o süre zarfında çok yakından takip ettim şüpheniz olmasın.
Ozlemdemir sehrengiz_8 sizin uslubunuza göre davraniyoeum bende. İnsanların seçimlerine aşağılayıcı yorum yapamazsın tamam mı at gözlüğü takmaya devam et demek ne demek. Ben senin yorumuna göre mi şekil alacam. Gidin başka yerde şovunuzu yapın
Sahnedekimadam Ozlemdemir Ya Allah aşkına bütün markalara oturup tek tek bakalım paylaşım yaptı mı diye
sehrengiz_8 Sahnedekimadam temel kar kimde toplanıyor.. siz starbucks işletiyorsunuz galiba.. biliyorum gayet tabi..
Ozlemdemir BusraMece o zaman iğneyi kendinize çuvaldızı başkasına batırın hanımefendi. Önce kendi olulkeni eleştir sonra dönüp netflixsi elestir
sehrengiz_8 BusraMece eleştiriyoruz orayı da diyoruz anlaşılmıyor olayları çarpıtılacak ya haklı çıkmak adına… orayı da eleştiriyoruz büyük harfle mi yazmak gerekiyor anlamıyorum ki Kızılay AFAD postu vardı da biz mi yorum atmadık
BusraMece Ozlemdemir netflix bizim sayemizde bu ülkede var oluyor şuan farkındasınız dimi? Sizüyelik almasanız başkası üyelik almasa ne kadar durabilir ayakta bu ülkede??
Ozlemdemir Sahnedekimadam emin olun bunlar da bişey bildiklerinden değil. Bir iki kişi bunlara Netflix konusu açılınca bu yorumları yapmış onlar da gelip burda bize satıyor. Kendi akillariyla söylediklerine bile inanmıyorum.
BusraMece sehrengiz_8 öyle bir post açılsa emin olun onada yorum yapıp susmazdım. Oradaki insanların halini pekala hepimiz gördük. Yedirsinler paralarını ne diyelim.
Sahnedekimadam sehrengiz_8 Cidden mi ya zibilyon tane marka var evindeki musluğun , kombinin bile hangi birine baktılar ? Millet yardım ederken onlar ifşa peşinde miydi?