sehrengiz_8 Ozlemdemir deprem vakasındaki tavırlarından sonra netflix mi asla. Taziye mesajını bile gelen tepkilerden sonra yayınladılar.
Ozgeguney Ozlemdemir film önerisi için okumaya geldim ben de neyin içine düştüğümü şaşırdım 😂 herkesin hayatına kimse karışamaz kardeşim izlemeyen izlemesin ama insanlara akıl vermeye çalışmaları…. 🤦🏻♀️
BusraMece sehrengiz_8 aynı fikirdeyim. Bize bir taziye mesajını çok gören firmaya harcayacak 1 kuruşum bile yok benim.
Tubaut sehrengiz_8 BusraMece sehrengiz_8 abim Netflix Türkiye’de çalışıyor sosyal mecralarda taziye mesajı yayınlamak ya da yayınlamamak birşey ifade etmiyor maalesef yayınlayanların ne yaptığı meçhul gerekli desteklerde bulundular çalışmalar yaptılar pandemi döneminde bile Türkiye’de çalışamadıkları hergün için çaycısından şöförüne maaşları kuruşu kuruşuna yatırdılar hatta fazlasıyla yatırıp destek oldular kimseyi madur etmediler
sehrengiz_8 BusraMece bu ülkenin vatandaşından para kazanırken bizden iyisi yoktu zor zamanda neredeydi ama insanoğlu çabuk unutuyor ne starbucksa girerim ne de buraya para yediririm.. yaraları sarmazdı elbet ama duyarlı bir işletme olmak da yeterdi olmadılar..
BusraMece sehrengiz_8 üyeliğim vardı anında iptal ettim. Niye yardım etmediniz diye sormak bize düşmedi elbette ama bizde bu şekilde tavrımızı gösterebiliriz. Netflix Türkiye haricinde çoğu ülkede dönem dönem indirim yapıyor ama Türkiye söz konusu olunca 1 lira bile indirim yok.
BusraMece Ozlemdemir tepkiler üzerine yapılan bir yardım bu tarihlerini de detaylıca araştırmanızı tavsiye ederim. Büyüklerimizin bir lafı var bayram geçtikten sonra kınayı bi taraflarına yaksınlar
sehrengiz_8 Ozlemdemir asla tepkiden sonra yaptılar şov hareketleri bunlar tepki öncesi hiçbir şey yapmadılar çoğu kullanıcı üyeliğini iptal etti yanılma payım mı %0
sehrengiz_8 BusraMece ben yardım etmelerini beklemedim duyarsız kaldılar tepkiden sonra millet üyeliğini sildikten sonra bir şeyler yapmaya kalkıştılar ama neye yarar..
Tbsra95 Ozlemdemir evet başlat Türkçesi one the play İngilizcesi baya bi bilim kurgu ama ben tam bir bilim kurgu krduyum
Ozlemdemir Tbsra95 bende bayılırım lucy izledin mi çok güzel bı film. Buldum senin filmini listeme ekledim güzele benziyor
BusraMece sehrengiz_8 kesinlikle öyle. Tepkiden sonra zorla yapılan şey içten gelmedikten sonra kaç yazar
Ozlemdemir BusraMece 6 Şubat deprem tarihi 9 Şubat mesajin yayınlandığı tarih. sehrengiz_8 bahane arıyorsunuz gibi sanki.
sehrengiz_8 BusraMece sorun bizde de toplum olarak iflah olmuyoruz bugün hala starbucks tıklım tıklım senin acılı gününde bir taziye mesajı dahi yok nasıl olur da para kazandırmaya devam edersin anlaşılır gibi değil.
Tbsra95 Ozlemdemir evet izledim onuda ama sonunu begenmedim bu arada :) daha farklı isterdim sonu yüzünden sevdiğim filmlerin listesine giremedim en sevdiğim filim harry Potter felsefe taşı ve azkaban tutsağı bu arada 2 . Sırada labirent serisi geliyo
Sahnedekimadam sehrengiz_8 Konuşma gittikçe garip bir hal alıyor.. Adamlar franchise , sahibi yardım etti mi etmedi mi nerden biliyoruz ? 😄Niye gitmiyim yani