Melegimm_2509 gercekten de şans işi. Insallah guzel gecer gun yaklaştıkça korku basıyor
Aydın Sökeli olanlar
Melegimm_2509 Evet ben ilk Esat beyle basladim cihazı gercekten cok guzeldi son aylarimda Korcan hanima gecyim gercekten bir tane bile ultrason fotoğrafımız yok bir goremedik bebegimizi
Cicek18 Korcan hanımda hep renkli şekilde gördük bizim bebek pek yüzünü göstermiyordu ama aydına girişim olsun diye gittiğimde doktorda hiç ilgi yoktu ne bebeği gösterdi ne de ultrasonda bebek belliydi
Cicek18 ayy sökeliyim ama Söke’de yaşamıyorum bir selam vereyim dedim😄
Söke’de yaşıyordum şuan Kuşadası’nda yaşıyorum ama doktora ilk oğlumda da oraya gitmiştim Esat beye gidiyorum 🥰
Ahsenveannesi aleykümselam ❤️
@Cicek18 ben gülçine gidiyorum egemend e
Beni aydına gönderdi 2.düzey ultrasonografi için nasıl yapılıyo bilgisi olan
Melegimm_2509 Merhaba.Bende didimdeyim ama iyi bir doktor arayışındayım.Korcan hanım nasıl acaba? Burda bülent beye mi gidiyorsunuz
Mervee23 merhaba batı tıp merkezine Hülya hanım gelmişti Söke yerine oraya başlamıştım tayini çıktı İstanbul’a gitti geçen ay yine Korcan hanıma gittim şu sıralar eşimin işi var diye Bülent beyden randevu alayım dedim bulamadım Akif beye arın için randevu aldım 35 haftalık olduk memnun kalmasam bile birdaha gitmem sanırım
Melegimm_2509 Maşallah siz bitirmişiniz artık☺️ Hayırlısı olsun inşallah hakkımızda.Bende bülent beye ayın 18 ine alabildim.Öncesinde olmadığı için.Akif beye de gitmiştim ama bülent beyden çok daha memnun kalmıştım
Mervee23 sizinde hemen geçer inşallah bende baktım 19 unda vardı maalesef Bülent bey daha iyi Akif beyden arkadaşım memnun kalmadı ama mecbur artık
Melegimm_2509 İnşallah hayırla sağlıkla geçsin.Aynen bende 1 kere gitmiştim o da yine Bülent Bey’e randevu bulamadığım için mecbur kalmıştım.Açıkçası bende memnun kalmadım.
Mervee23 bugün gittim bebeğin kilosunu 3 kere sordum hep geçiştirdi en sonunda her şey yolunda ben burdan kilosunu göremiyorum falan dedi iyice sinirlendim boşa gittim
Melegimm_2509 Yaa.Nasıl göremiyor doktor hayret🫢 Haklısınız sinirlenmekte.Neyse ki az kalmış artık.Diğer doktorunuzda devam edersiniz bence .Daha iyi olur sizin için🌸
Mervee23 aynen öyle bende şaştım kaldım
Mervee23 merhabalar bende didim’deyim, şuan 30 haftalık hamileyim. İlk 3 ay Didim devlet Hastanesi’nde Akif Bey’e ve bülent Bey’e karışık olarak gittim ama Akif bey beni ikili tarama testinde bebeğin beyinciği görünmüyor diye üniversitesiye sevk etmişti. Yaşadığım stres ve üzüntü de cabası ( beyincik 15 haftadan sonra görünüyormuş ben 12 haftalık hamileydim) velhasıl kelam böyle bir olay yaşadıktan sonra Aydın kadın doğumla devam etmeye karar aldım. Ayda 1 gittim şu zamana kadar ama artık 3 haftada 1 giderim sanırım. Yol uzak olsa da doğru bir bilgiye ulaşmak için değiyor ☺️ detaylı ultrason için de henüz zamanınız var ama, ben üniversite hastanesinde Perinatoloji bölümünde yaptırdım.