Sevince Ozge111 akşamları 2 tane gün kurusu yarım küçük fincan Türk kahvesi ile yiyorum çıkıyorum şükür, sen normalde sabah çıkıyorsan sabah kahvaltıdan sonra yap ama kayısı değil bak gün kurusu.
Semihaa1 Ozge111 bende de 20. Haftalarda başladı doktorum magnezyum takviyesi başlattı suda eritiliyor her sabah aç karnına çok şükür düzeldi 👍🏼
1anne2bebek__ Ozge111 bende de basur var. Afedersin tuvalete otururken taharet musluğunu açıp oturuyorum. Islanınca sanki daha rahat yapıyorum gibi. Kayısı elma kurusu kayısı meyve suyu falan tüketiyorum
Semihaa1 Ozge111 aile hekimleri de yazıyor vitamin takviyesi sonuçta kontrolünüze daha varsa bi danışın aile hekiminize
1anne2bebek__ Ozge111 bende her gün kuru kayısı elma kurusu yiyorum ki rahat çıkayım ama yine de zorluyor
Lafayette Ozge111 aç karnına ananas yiyin, ayni sorun var gün kurusu duphalac ise yaramadı, ya ananas yada yesil erik yiyin bol su için içebiliyorsanız ki ben içemiyorum bulantım da var. Bir saat sonra da kahvaltı
Ozge111 Mature40 burda bir arkadaş kefir önerdi çokta iyi geldi şuan kefir tüketiyorum öneriniz için yinede çok teşekkür ederim 🤗
Mature40 Kefir de iyi geliyor kefirden bıkarsanız bunu deneyebilirsiniz.Seçenek olarak kenarda dursun