Mine9166 Viyann banada 11. Haftada yüzde 90 erkek dedi 13 te çıkıntı yok dedi. 15 te erkek olduğu kesinleşti.
oznr3434 Merhaba herkese cinsiyeti değişmiş olanlar çok merak ediyorum özel hastane mi devlet hastanesi mi acaba.
Sedaozz Mutlubiranne41 bana 12 de kız dedi ama emin değilim dedi ondan sonraki haftalarda hep erkek dendi Bende emin olamadım dün detaylıda oğlumuz olacağını öğrendim
Sedaozz oznr3434 ilk başta özele gidiyordum şimdi devlet takipliyim ama detaylı ultrason için falanda özele gidiyorum
Asfdg Emyeminee büyük ihtimal erkek dedi ben değişmez mi diye sordum hatta pipi gösterdi detaylıyı bekle ama genede erkek yani falan dedi
babyandmomyy Mutlubiranne41 benim doktorum 12 de erkek gibi dedi 16 da %90 erkek dedi ne zaman %100 olacak detaylı da mı dediğim de doğduğunda diyor 😒😂😂
oznr3434 Sedaozz çok şaşırıyorum bu şekilde cinsiyet değişimi olanlar yazdıkça. Yıl olmuş 2023 hala bu şekilde olması gerçekten tuaf.
PrensinibekleyenAnnee Hatice_123456 yok sadece kese var kimide kese şekline göre diyor ya ondan mı dedim acaba 😊
Dudu1988 Hatice_123456 Hatice hanım banada Bi bakarmsnz tahminlernz çıkıyormu genelde banada hep kiz dediler değişme umudu beklyrm
Nhlince Sahradmla bende aynı hep erkek hissediyordum ama yüzde doksan kız dedi bı kızım var bı de erkek olsa fena olmazdı 😇