Aysee1123 @Hatice_123456 Yukarıya attım görseli yanlış etiket yapmışım bakar mısınız rica etsem 6 haftalık
Zehross03 Havvaca bizde direk pipiyi gördük ama burda bi kadınada öyle demiislr resmini bile vermiş pipinin kız çıkmış 20 den sonra bende güvenemiyorum şimdi korktum
Mujde1991 Detaylida yanılma payi oluyo mu acaba?? Bana 13-16 haftada % 80 kiz dedi 22-23 detayliya gittim bu erkek pipisi var alin buda size resmi dediii sizceee???
Sahradmla Mujde1991 ahhahah darısı bana inşallah 11 haftalık kız dediler 13 haftaligim şuan bayramdan sonra gideceğim 😂 2 kızım var nedense hep erkek hissediyorum bilmiyorum 😂
Freefam Mujde1991 %100 olmadigi surece detaylida degismez direk cinsel organi goruyolar Normal ultrasonda da gormezlerse net bi sekilde oranli konusuyolar
Mujde1991 Hatice_123456 cinsel organ 13 haftada yeni olusmaya basliyomus 6 haftada neye gore tahmin ediyosunuz??
Mujde1991 Havvaca belli olmazz son dk golu olur belki alişverişim kiza goreydi degiştim erkege dondum dogurunca kiz cikmasın😂😂
Viyann Merhabalar 11 haftalıkken doktorumuz erkek tahminimde bulundu ama 1 hafta sonra gittiğimizdede kıza benziyor dedi foto paylaşsam tahminde bulunurmusunuz kafam çok karıştı fotoğraf nasıl payşabilirim ekle deyince olmuyor
Mine9166 Viyann banada 11. Haftada yüzde 90 erkek dedi 13 te çıkıntı yok dedi. 15 te erkek olduğu kesinleşti.
Sampiyon0618 Viyann canım post başlıklarının olduğu yerde sol üst köşede 3 cizgi var oraya tıkla resim yükle var ordan yükle linkini burada yapıştır
Havvaca Zehross03 pipi ile kordon baya fark oluyor ya kordon dumduz uzuyo pipinin uc kısmı ince duruyor 😂
Nhlince Sahradmla bende aynı hep erkek hissediyordum ama yüzde doksan kız dedi bı kızım var bı de erkek olsa fena olmazdı 😇
Mujde1991 Sahradmla bnm ilk cocuk aman hiç fark etmiyo sapa saglam kucagima aliyim da artik jizda olsa mavi giyer 😂