yagmur50 37+1 olduk kızımla heyecan,korku,endişe,sancılar ne ararsanız var kızlar doğum şeklimiz belli değil en son 35. haftada gittim kızım daha dönmemişti bu perşembe kontrolümüz var bakalım neler oldu sizde durumlar nedir 🥰
piiremsesinannesiii yagmur50 benim de son 23 bebeğimin kilosu fazla diyet verdi bana da bilmiyorum doğum normal istiyordum ama korkuyorum sezeryan isteyebilirim haftaya belli olacak bizim de akibetimiz
Busel yagmur50 aynıyız seninle canım benimde yarın kontrolüm çatı muaynesi var😬 hep baş asaga normal doğum istiyorum. İnşallah seninkide dönmüştür. Sancı vs yok nstler hep temiz bende de bir tepki yok bekliyoruz oğluşu😅😇
Meltems53 yagmur50 33+5 bizimde son 44 💙 bugün kontrolümüz vardı hâlâ ters duruyordu 🥲inşallah döner kendimi başından beri normal doğuma alıştırdım sanırım.
yagmur50 piiremsesinannesiii bende diyet yapıyordum şu son 1 ay kala bıraktım gebelik şekerim var ama çok şükür bebek etkilenmedi kilosu haftasıyla uyumluydu en son hayırlısıyla gelsin bebişiniz 🙏🏻
Emel_33 yagmur50 biz 30.haftadan bu yana baş aşağı duruyoruz 😂 ilk kızım normal doğumdu bundada Allah esirgesin bir sıkıntı çıkmazsa şuan %90 normal doğum doğum kanalına inmiş 🥰🥰 uzun zaman sonra doğum yapıcam üzerimde aşırı gerginlik korku heyecan karmaşık ruh hali var 🥺
yagmur50 Busel çatı muanesi perşembe günü döndüyse bizimde olabilir ayy oda ayrı bir korku 🥴 inşallah güzel geçer seninkide canım sağlıkla gelsin oğluşun 🥰🙏🏻
Begumismail Tam 37 olduk bugün 1 haftadir ağırlaştigimi hissediyorum artik eller ayaklar fena sisiyor 10 gun once nst de sanci falan cikmadi bu defa cikacak mi bilmiyorum saglikla gelsinler inslalah 🤲🏻🥰
yagmur50 Begumismail Aminn inşallah bende ağırlaştım yerimden kalkmakta zorlanıyorum artık ama çok şükür ödem falan olmadı gebelik şekerinden dolayı diyet yapmıştım kilo bile almadım hatta 3 kilo verdim bakalım doğumdan sonra neler olacak ☺️
yagmur50 Meltems53 valla bende normal doğuma alıştırmıştım kendimi ama sanırım bizimki dönmeyecek sezeryan olacak gibi hissediyorum 🤢
Busel yagmur50 Ay inşallah korkum yok ama gerildim gece olunca 🤣 inşallah hakkımızda hayırlısı olur 🩷
yagmur50 Emel_33 ayy ne güzel normal doğum en iyisi tabi kii siz tecrübeliymişsiniz hadi inşallah bi avazda kurtulursunuz 🤲🏻🤲🏻
Rosem yagmur50 doktorum ay sonuna kadar olur dedi 24u gıdıcem bende hayırlısıyla bu turlu yuzunu goremedık
Poyrazhazal 38 hafta oldum bende 😃 baş aşağı ama ikinci sezeryan olucak Allahın izni ile 🌸 bel agrım cok var
yagmur50 Poyrazhazal siz bizden önce kucağınıza alırsınız büyük ihtimalle hemde tecrübeliymişsiniz hayırlısıyla gelsin bebişiniz 🙏🏻
yagmur50 Rosem bizimkide zaten hiiç yüzünü göstermiyor detaylıda bile yandan gördük tam yüzünü görecektik koluyla kapattı benim cimcime inşallah siz görürsünüz yüzünü 🙏🏻
Emel_33 yagmur50 inşallah sizde normal doğum yaparsınız gerçekten büyük konfor şıp diye ayağa kalkıyorsun Ama en önemlisi Allah sağlık sıhhat versin herşeyden önemli hakkımızda hayırlısı 🤗🤗🤗 doğum yaparsanız yazın buraya yağmur hanım ❤️❤️