Aykimgebe Maviii bence çok riske atmayalım çatıyı illa ki yapcak ben özellikle sordum doktoruma ona göre hazırlıklı olmak istiyorum dedim 38 dedi
SemraSnmezTuru Aykimgebe bende 37 düşünüyorum ama 40 da 41 de doğuranda var öyle olursa naparız ? AZ az cıkmıs olur alınacak kadar da olmaz 🤦🏼♀️ Ay beynim yandı 😀
Aykimgebe Sehrbn_ ay deme ya benim ilk bebeğim o kadar çok soru var ki aklımda kime benzeyecek uslu mu olacak cadı mı olacak başarabilecek miyim vs inşallah en güzeli gelsin hep başımıza 💞
Mervezmezen kızlar bende 35+1 bir haftadır adet olucakmışım gibi ağrılarım arasıra kasılmalarım var çarşabma kontrolüm var 2 ci gebeliğim mecburi sezeryan olucam yarın yapsam diye düşünüyodum erken mi sizce
Aykimgebe Mervezmezen kasılmalar oluyo canım valla ben 35 de nst de %25 çıktı sancı %40 da arkadaşıma düenli sancın var demiş ebeler doktorum bişey demedi ama 🤷🏻♀️ Biraz daha bekle istersen
baharayazz SemraSnmezTuru alınacak kadar olmadığı az az çıktığı xaman mecburen jilete başvurucaz bir kereliğine :) ama bence 37. Haftanın içinde ağda yaptırmak çok mantıklı
Aykimgebe SemraSnmezTuru valla ben de çok kafa patlattım ama 40 ı bulsa bile çıkmış olur üstünden aldırırız yine acil durumda da jiletle alcaz mecburen 🤦🏻♀️
lavitaebella Aykimgebe bana da 38de yapıld çatı muayenesi. 36da yaptırmıştım ağdayı o hafta yapılacağını dşünerek. Erken doğum riskin yoksa çatı muayenesinden önce yaptır bence. Şuan 38+3detim çıkıyor maalesef. Doğum öncesi nolacak bilmiyorum.
Aykimgebe lavitaebella bana da doktorum 38 de yaparım demişti haftaya 37 iken yaptırcam çünkü bebeğim Doğum pozisyonunda riske atmayım çıkarsa yine giderim yada acil durumda kendim alırım napayım 🤷🏻♀️
Mervezmezen Aykimgebe benim kızım 36 da gelmeye kalktı doğumu durdurdular bundada korkuyorum yine erken gelirse diye kuzenim benden bir hafta öndeydi bir haftalık kızı var şimdi
Kbrdrmr Aykimgebe bencede yaptırın zaten 37 olmuşsunuz hemen çıkmıyor ani birşey olursa içinize rahat olur 🙏 sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız inş 😊
Aykimgebe Bebegimibeklerken__ ben gittim bir ay kadar oldu çok da acımıyor ya 10 bile sürmüyor sonra ki rahatlık için değer 😂