Aykimgebe Kızlar 36+4 teyim ağdaya gitmek istiyorum ama bu hafta mı gitmeli haftaya mı bilemiyorum siz ne tavsiye edersiniz 🤔
Braalayan Aykimgebe bence kirli kalmamak gerekir ne olacağı hiç belli olmaz 37. Hafta içindesin 38. Hafta da çatal muaneside olsan Doğumda yapsan 1 haftalık ağda sonra sı temiz oluyor gerekirse 38 bitince tekrar yaptır
muhteriz Aykimgebe haftamız günümüz aynı canım doktor sana Doğum tarihi olarak ne diyor benim en son ultrason kagıdımda 30 Kasım yazıyordu
Aykimgebe Sehrbn_ evet inşallah nasip olursa ☺️ Ama çatı muayenem daha yapılmadı doktorum 38 de yaparım demişti 🤷🏻♀️
Sehrbn_ Aykimgebe o zaman çatı muayenene gidince yapsan daha mantıklı olur yani erken Doğum riskin yoksa tabi sen bilirsin yine bende 38 haftada sezaryen Doğum yapıcam gitmeden iki gün önce temizlenmeyi düşünüyorum
lavitaebella Aykimgebe bana da 38de yapıld çatı muayenesi. 36da yaptırmıştım ağdayı o hafta yapılacağını dşünerek. Erken doğum riskin yoksa çatı muayenesinden önce yaptır bence. Şuan 38+3detim çıkıyor maalesef. Doğum öncesi nolacak bilmiyorum.
Aykimgebe Sehrbn_ yok çok şükür öyle bir risk ama birazda tedirginim böyle durmaktan beklettim gitmedim ama cidden ne kadar zor kadın olmak 🤦🏻♀️
Kbrdrmr Aykimgebe yaptırdım ertesi gecesi Doğuma gittim tam isabet olmuştu bu arada 37 de yaptırmıştım
Aykimgebe Sehrbn_ inşallah çok teşekkür ederim 💞 sizde sağ Salim kavuşursunuz inşallah planlı olunca daha zor oluyordur beklemek 😍
Aykimgebe Sehrbn_ haftamız aynı sanırım seninle ben düşünemiyorum kızım 8 gün sonra doğacak olsa nasıl olurdum 🤩🤩
Aykimgebe Kbrdrmr bende 37 de yaptırayım ya bu ctesi 37+3 falan oluyorum sanırım riske atmaya gerek yok
Berfindmrcan21 Kbrdrmr 18 haftada yaptım bi sıkıntı olmadı Diyarbakır İstanbul ama bence 5 haftalıkken gitme eğer bir şey olursa vicdan azabı çekersin yinede doktoruna bi sor
Kbrdrmr mimarkadin erken doğum riskim vardı zaten canım yatıyordum 37 ye gelince kalkmıştım öncesinde yasaktı zaten yaptırmam
Maviii Aykimgebe 38 normal kontrolüm var ama bende çok kararsız kaldım ne yapsam, ama doktor çatı muayenesi yapcam filan demedi ay napsam bilemedim ya
Aykimgebe Maviii bence çok riske atmayalım çatıyı illa ki yapcak ben özellikle sordum doktoruma ona göre hazırlıklı olmak istiyorum dedim 38 dedi
Kbrdrmr Aykimgebe bencede yaptırın zaten 37 olmuşsunuz hemen çıkmıyor ani birşey olursa içinize rahat olur 🙏 sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız inş 😊