elizanakbulut Binnur-cam hiç yok yani 1 cm miş bak 10 dan beri burdayım saat kaç oldu 2 cm olmuş şaka gibi 😂😂
Binnur-cam elizanakbulut neyse pozitif tarafından bakalım senin rahim baya sağlammış maşallah 🤪😅😅 Zor ya beklemesi dimi sağlıkla gelsin inşallah 🤲🤲
elizanakbulut AyFa1608 allahım inşallah artık bebek sağlıklı olsun da çekicem bir şekilde napıyım ya 😭
Bereket41 elizanakbulut canm rahime zarar vermesin diye suni sanciyi yavas yavas veriyorlar acilman bazlamis cogatmaya bazlarlar sabaha kadar dogum yaparsin insallah.
elizanakbulut Melo-fndkc vallaha böyle bazı ilaçların içinde ölçek kapağı olur ya öyle bişey tek kullanımlık onunla verdiler böyle sıfır açılmayla gelenlere genelde böyle yapıyorlarmış 4 5 den sonra damardan 😂
Melo-fndkc elizanakbulut he ilaç içirdiler sonra damar 🥹 hiçbir şey bilmiyorum yardım et Yarabbim nası doğurcam acaba 🥲
YaSeEeeee elizanakbulut Daha günün de varmış be canım keşke haftanı bekleseydin umarım sağlıkla alırsın kucağına
elizanakbulut Melo-fndkc ben bilmiyorum ama cidden artık tv de ki görüntülere inancam yani doğum yapanlara 😂
Melo-fndkc elizanakbulut dur kuzum Allahın izniyle en kısa sürede kolayca doğurmak nasip olsun. Zoru gitmiş kolayı kalmıştır inşaAllah
SenanurMasal elizanakbulut BANADA PROPESS TAKTILAR 24 SAAT SANCI ÇEKTİM 2 CM DE KALDI AÇILMAM SEZARYEN OLDUM
Canan-02 elizanakbulut dozunu düşükten veriyor olabilirler şimdiye kadan suni sahcı verilip hissetmeyeni görmedim