Esra_57 elizanakbulut 4 de sancı almaya başladım 5 cm açıklıkla 11 e yakın doğumun oldu ama çok kötü bir doğum geçirdim bebeğimi de küveze aldılar sevk ettiler seninki çok güzel geçer umarım ikinizde sağ salim kurtulursunuz
elizanakbulut Esra_57 çok teşekkür ederim Allahım size ve bebeğinize sağlık versin inşallah bir daha ki doğumunuz çok güzel olur 😭
elizanakbulut amannnn tam dışardan sipariş verdik hemin ederim paketi açtım yiyecegim ebe koşa koşa geldi doktor nst beğenmemiş serum taktılar sezeryan olucak galiba hayır gözüm yemekte kaldı 😂
Emanetimi_bekliyorum elizanakbulut normalde regl döneminiz nasıl geçiyor ? Suni sancı regl agrısından beter kaç katı diyorlar . Suni sancı çekenler öldüm bittim yazıyor maşallah size acı eşiginiz yüksek sanırım
elizanakbulut Melo-fndkc vallaha böyle bazı ilaçların içinde ölçek kapağı olur ya öyle bişey tek kullanımlık onunla verdiler böyle sıfır açılmayla gelenlere genelde böyle yapıyorlarmış 4 5 den sonra damardan 😂
AyFa1608 elizanakbulut Allah yardımcın olsun canım. İnşallah olur açılman ve hızlı ilerler. Rabbim bi avazda kurtarsın sizi. O kadar suniyi çekip sezeryana dönmek de çok zordur eminim. Rabbim yaşatmasın
elizanakbulut AyFa1608 allahım inşallah artık bebek sağlıklı olsun da çekicem bir şekilde napıyım ya 😭
Binnur-cam elizanakbulut ayy deme öyle benimde 2 3 güne suni verilme ihtimalim yüksek korkayrumm açılman falan yokmu hiç bişi demiyolarmı
elizanakbulut Binnur-cam hiç yok yani 1 cm miş bak 10 dan beri burdayım saat kaç oldu 2 cm olmuş şaka gibi 😂😂
Binnur-cam Emanetimi_bekliyorum aminn inşallahhh🤲🤲 bende yarın gidicem işte kontrol var bakalım bana ne zaman gel dicek 🤔
elizanakbulut Emanetimi_bekliyorum yemin ederim hiç değil damar yolu açtırırken bile kıvranırım ama etki etmiyor . doktor alttan 2. kez muayene etti allahım bu nasıl bişey elini falan soktu galiba sancım gelsin diye bir ağrıdı .. öyle ağladım ki zor sustum … normal de regl olduğum da da karnım çok ağrır hep ağrı kesici içerim yıllardır. Allah için şimdilik tık yok bir muayene ve sonrası sancılarım ağrı yaptı geçti