Halime2015 PrensinibekleyenAnnee gözükmedi içimiz rahat olsun diye baktırdım bu benim ikinci hamileligim . İlkinde de alttan muayene sonucu öğrenmiştim. Ve bir sıkıntı yaşamadım Her dr farklı şeyler söylüyor dr sıkıntı olmaz derse baktıra bilirsin bence güvenle alakalı bir durum
Tuba_12 Evet karından baktı devlet hastanesinde baktırdım kqn tahlilili filan verdim bayramdan sonra kalp atışı için çağırdı
Aysee1123 PrensinibekleyenAnnee Ne tehlikesi olabilir herkesin başına gelebiliyor zaten o kadar basit birşeyki azıcık bile hissetmedim ilk başta o derece yani. Korkulacak tedirgin olucak bir durum yok öyle şeylere kulak asmayın derim. Yinede siz bilirsiniz tabi
PrensinibekleyenAnnee Aysee1123 ne bilin belki kulaktan doğma bir bilgi ama bide uzun yolla çıkacağız hiç risk almak istemiyorum
SedaNurOkurer PrensinibekleyenAnnee PrensinibekleyenAnnee ya bu haftayı en sonki adetinizin ilk gününe göre mi hesaplıyorsunuz. Mesela bu uygulamaya girerken en sonki adetinizin ilk gününü mü yazdınız
PrensinibekleyenAnnee Halime2015 o konuda emin olamadım benimde ikinci gebeligim oglumdada baktırmadım karında 5+3 du normal ultrasyonda gözüktü
PrensinibekleyenAnnee Tuba_12 bende karsıyım yarın Altan bakım derse kabul etmeme arasında kaldım bide uzun yolla çıkacağız
Dilara-Gnr PrensinibekleyenAnnee 4 haftalıkken vajinalda gördüm daha sonra 5+3 te karından gördüm. Şimdi 6+4 üm Pazartesi günüde Allah izin verirse inşallah kalp atışı için gideceğiz. Gözükür diye düşünüyorum sizinkide. Herkesin bi farklı oluyor gözükmesi vs
Dilara-Gnr PrensinibekleyenAnnee Zararı olsa doktorlar bakmaz. Alttan muayenenin hiç bir zararı yok. Söz konusu çekinmek ise çekinmeyin hersey bebek icin