PrensinibekleyenAnnee Kızlar yarın 5+2 oluyoruz sizce kese gözükür mü ? Adet tarihim 06.03.2023 ama programa göre 5+2 gözüküyor
Sahradmla PrensinibekleyenAnnee geç yumurtlama değilse gösterir canım bn kalp atışını bile 5 haftalık duydum
Sahradmla PrensinibekleyenAnnee keseyi kesin görürsün canım kalp atışı için bsy diyemem tabi bn 7 haftalık gittim 6 haftalık çıktı kalp atışını dinletti doktorum 1 hafta geri dedi şuan 13 haftalık geç yumurtlama dedi doktorum yani 5 gün geri dedi
-Annem PrensinibekleyenAnnee Karindan ultrason vajinal ultrasona göre daha geç gösterebiliyor. Siz nasıl muayene olacaksınız bilmiyorum ama karından ultrasonda da haftadan ziyade beta degerinizde belli bir seviyeye gelmiş olması gerekiyor bilginiz olsun 🙏🏻☺️
Halime2015 PrensinibekleyenAnnee benimde adet tarihim 6 mart canım bugün alttan baktı doktorum gördük 5 + 1 de yani PrensinibekleyenAnnee
Aysee1123 PrensinibekleyenAnnee Ne tehlikesi olabilir herkesin başına gelebiliyor zaten o kadar basit birşeyki azıcık bile hissetmedim ilk başta o derece yani. Korkulacak tedirgin olucak bir durum yok öyle şeylere kulak asmayın derim. Yinede siz bilirsiniz tabi