1ciftyesilgoz Ada022 sata göre 9+3 ama geç döllendi ultrason ölçümü 9+0 canım. Anladım ne demek istediğini☺️
Deyzi_2000 1ciftyesilgoz öyle şeylere inanmayın binde bir tutar herkese mahsus bir şey deil tutmaz demiyorum bak tutadabilir tutmayadabilir küçük şuan yani cinsiyet thmini bile olmaz anliyorum seni bu durumlar öyle oluyor ama bekle 11 12 haftaları ben şuan 13+4 düm zaman hiç gecmiyor gibi henüz cinsiyetini bilmiyoruz
zeynepsudeee Sağ sol fark etmiyor benimde hep sağdaydı cinsiyeti kız ablama da hep sağdan bakıyor onunki erkek bilemedim🤣 sağlıklı olsun da gerisi önemli değil ama erkek anneleri biraz zor geçiriyor gibi🙃
1ciftyesilgoz zeynepsudeee ya tabi bence de öyle kesinlik yok sağ sol durumunun.. zaten %50 ihtimal ikisi de 🥲 benim maşallah hiç yormuyor şuanlık hiç mide bulantısı yaşamadım 🧿🥹
1ciftyesilgoz Deyzi_2000 ay yok inanmam zTen illaki siz de bakmışsınızdır tüm teorilere maksat hayal kurmak gönül eylemek:) tutan da vardır ama tutmayan da aynı oranda yani her saman %50 ihtimal var zaten