Ada022 1ciftyesilgoz ultrasona göre sağdaysa kız ama doktor sağınızdan bakıyorsa ultrason da cihazını sağınızda gezdiriyorsa erkek ultrason foto ters çeviriyor çünkü Ramziye göre tahminim böle
Senayl34 1ciftyesilgoz benim de orda kız çıktı 34 haftaligim dogru çıktı kız bende ultrasonu kıza benzettim ama gönlüne göre olsun herşey sağ salim alırsın inşallah kucağına
1ciftyesilgoz Ada022 kendi sağımda gezdiriyor canım sola gitmiyor ortada ama sağa daha yakın gezdiriyor
Sahradmla Ada022 bnmkini sağda gezdirdi ve hep sağ tarafın ağrıyor doktor kız dedi pek doğru değil cnm ramziye gorede erkek aslında bütün teoriler erkek diyor doktorum kız 😂
Sahradmla 1ciftyesilgoz inşallah canım umudum var hâlâ zaten 😂 olmazsada sorun yok hayırlı sağlıklı olsun da
Ada022 1ciftyesilgoz o zaman erkek Ramziye göre benimde oğlum olacak ultrason cihazda solda gösteriyordu ama doktor sağda gezdiriyordu doktora sordum hatta sağa yakın bebek dedi
Ada022 Sahradmla çok erken canım değişebilir cinsiyet 16. 17 bebeğin cinsel organı tamamen olusuyor belki erkektir🤭
Sahradmla Ada022 inşallah canım 🤲 bende erkek istiyorum ama sağlıklı olsun da 2 kızdan sonra bide erkeği tadmak istiyorum 😂 ama doktorum çok tecrübeli 😂
1ciftyesilgoz Ada022 6-7. Haftalarda karından görüntüde hep sağdı ramziye göre de kız dediler hep ama kafalar karıştı şimdi😂 iki hafta sonra daha iyi tahmin yapabiliriz 🤭
Ada022 1ciftyesilgoz Ramziye göre sağda olursa erkek solda olursa kız ama bu doktorun sizi muayene ederken gezdirdiği tarafı baz alarak söylüyorum şuan kaç haftalıksınız erkek bebek erken belli ediyor kendini 11+3 öğrendik biz
1ciftyesilgoz Ada022 sata göre 9+3 ama geç döllendi ultrason ölçümü 9+0 canım. Anladım ne demek istediğini☺️